LJUBOMORNI NA MLADOST, LEPOTU I STRUČNOST: Mladima, lepima i pametnima, pripadaju rukovodeća mesta u požarevačkoj pošti

Direktor Pošte Srbije, Zoran Đorđević koji je, ne tako davno u jednoj televizijskoj emisiji rekao genitalije, a trebao je da kaže ekstremitete je postavio uspešnu i vrhunsku pravnicu, izvesnu Jelenu za rukovodioca u požarevačkoj Pošti.

Foto: Google Maps

Neke ljubomorne kolege, koji su završili fakultete u isturenim odeljenjima i putovali šinobusom u Smederevo da završe u nekoj šupi fakultet i sada postali šefovi, ima i onih pravnika u tom preduzeću, zaposlili se preko SPS, pre dvadeset godina, bez položenog pravosudnog ispita i bili bezuspešni političari, išli na bolovanje po dva meseca, a  danas odlaze sa posla u 10 sati kao da su na ekskurziji.

Nalaze mane ovoj uspešnoj pravnici koja je na svom mestu, ima znanja i koja će i te kako dati pun doprinos u organizaciji i daljem unapređenju požarevačke Pošte.

Neki još uvek nisu shvatili da je njihovo vreme prošlo i da sa privatnim fakultetima iz isturenog odeljenja ne mogu da budu rukovodioci. Vremena se menjaju dolaze mladi, uspešni i puni znanja, a ovi bivši mogu samo iza leđa da ih ogovaraju.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Čim je nepismeni Đorđević imenovao tu direktorku sve nam je jasno. Ista je kao on. Diplome se kupuju i na džavnim fakultetima. Uostalom direktorka je politički kadar SNS sekte, šta očekivati od nje i sličnih njoj. Ne bi me iznenadilo da je i nečija ljubavnica.

    1. Ti si očigledno pao sa Marsa, nit je direktorka nit je SNS kadar, ne pišite gluposti kada niste informisani kako treba.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker