SLOŽNI POŽAREVAČKI SOCIJALISTI: Svi za Vučića, Vučić za sve!

Požarevcem su kolale priče da su članovi SPS-a u ovom gradu duboko podeljeni oko podrške partija predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću, jer mnogi socijalisti smatraju da oni kao najznačajnija partija u Srbiji, posle SNS-a, moraju da imaju svog predsedničkog kandidata.

Gradski odbor sps

Pričalo se da je zbog toga došlo do mnogo verbalnih, čak i nekih fizičkih, sukoba među rukovodećim kadrom te partije u Požarevcu. Prema tim pričama, licitiralo se da će zbog toga samo 20% članova SPS-a stvarno glasati za Vučića, dok će ostali glasati za nekog drugog kandidata. Stariji, verovatno za Šešelja, a mlađi, za Vuka Jeremića.

Međutim, ove navode demantovala je fotografija sa nedavno održane sednice Gradskog odbora požarevačkog SPS-a, na kojoj su se utvrđivali detalji i obaveze požarevačkih socijalista oko organizacije mitinga Aleksandra Vučića u Požarevcu, zakazanog za četvrtak 09. marta u požarevačkoj Sportskoj hali. Na toj fotografiji postavljnoj na društvenoj mreži fejsbuk, jasno se vidi gde dominira okačeni Vučićev predizborni plakat u sali za sastanke u prostorijama SPS-a, a ispod njega gradski rukovodioci SPS kako se dogovaraju oko organizacije pomenutog mitinga, što potvrđuje njihovo jedinstvo o podršci Vučiću.

Zajednička akcija sps i sns

Šta više, već sutradan nakon te sednice požarevački socijalisti su se aktivno uključili u kampanju tako što su omladinci te stranke, predvođeni prvim požarevačkim socijalistom Slobodanom Jovićem, u centru grada zajedno sa omladincima SNS delili predizborni propagandni materijal. Mladi socijalisti su fotografije sa ove akcije postavili na svojoj fejsbuk stranici i tako javnosti u Požarevci jasno pokazali da bezrezervno sleduju odluke svoje stranke da se Vučić podrži kao predsednički kandidat ispred koalicije kojoj pripada i SPS.

TPKNEWS/M.Veljković

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker