LEPŠA POLOVINA SOCIJALISTA: Održana radionica u organizaciji Foruma žena GrO SPS Požarevac

U susert Vaskrsu u sredu 12. aprila održana je praznična tematska kreativna i edukativna, radionica u organizaciji Foruma žena Gradske organizacije SPS Požarevac.

Foto: GrO SPS Požarevac

Ovom radionicom predstavljene su žene iz Požarevca, i okoline, bez obzira na poslovne i porodične obaveze, kako provode svoje slobodno vreme. Na kreativnoj radionici bila je izložba ručnih radova žena Gradske organizacije SPS Požarevac, koje su pokazale svoju kreativnost trud i osećanja, jer umetnost je kada um, srce i ruka idu ruku pod ruku, što se vidi u njihovim delima. Umetnost spaja i ne poznaje granice, oplemenjuje, rađa nova dela i nova prijateljstva.

Učesnici kreativne edukativne radionice dali su svoje umetničke radove u humanitarne svrhe. Posebno dekorisana uskršnja jaja, s ljubavlju su poklonjena korisnicima Centra za Socijalni rad u Požarevcu.

U relizaciji, prazniče kreativne i edukativne radionice, učestvovale su, članice Foruma žena GO SPS Požarevac, a posebno Radmila Hristović i dr Ljiljana Jovanović Panić, a sve u saradnji sa umetnicama: Slađa Milovanović, Slađana Ćirković, Irena Ivić, Nada Stanojević, Jelena Papić i Poljoprivrednim gazdinstvom Milošević iz Drmna.

Ovo je jedna u nizu kreativnih radionica koje će biti realizovane u organizaciji GrO SPS Požarevc.

(GrO SPS Požarevac)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker