POTPUNA MISTERIJA: Nepoznati čovek odgovorio na broj telefona nestalog Milana iz Donjeg Milanovca

Milan ilić (35) iz Donjeg Milanovca nestao je u nedelju 20. decembra i od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak mladića prijavio je njegov stariji brat Mihajlo u ponedeljak, a policija je odmah reagovala po prijavi.

Screenshot Facebook

Milan je poslednji put viđen u Ulici Kralja Petra u Donjem Milanovcu u 8 časova ujutru i kako kaže otac Ljubiša ilić, poslednji ga je sreo rođak, koji je pripadnik policijskih snaga u Donjem Milanovcu.

– Milan je izašao ranije iz kuće, ništa nam nije rekao kuda će i kakvi su mu planovi. Inače neko vreme je radio u Grčkoj pa se vratio kući u Donji Milanovac. Bio je miran momak, nikome se nije zamerao, pa tako nismo ni slutili da ovako nešto može da se dogodi. Nije se puno družio, ima određen broj drugara, koji su takođe zatečeni nestankom.

Pošto se nije javljao na telefon koji je bio isključen, sve objave na svojim stranicama na društevnim mrežama je takođe izbrisao, nestanak smo prijavili policiji. Krenuli smo da ga tražimo na mestima u okolini Milanovca koje je obično posećivao šetajući psa. Nažalost, nismo naišli ni na kakav trag da je tu dolazio. Obavestio sam i lokalne ribare, koji su takođe potvrdili da ga tokom čitvaog dana niko nije video – , kaže vidno uznemiren i zabrinut otac Ljubiša.

Za sada se još uvek ne zna gde je Milan niti se pouzdano zna kuda je krenuo kada je izašao iz kuće, međutim zanimljivo je da je njegov telefon bio nedostupan do trenutka kada se na njega javio nepoznati čevek.

– Stariji brat Mihajlo poslednji put pokušao je da pozove brata posredstvom vibera u nedelju oko 16 sati popodne i tada se na Milanov telefon javio nepoznati čovek koji je uključio kameru. Rekao je da je iz Svilajnca, tvrdeći da je telefon njegov kao i broj, a na pitanje da ponovi broj, nije znao. Vezu je prekinuo i više se nije javljao, tako da je Milanov telefon poslednji put viđen na mreži juče popodne u 16:17 minuta – ističe otac.

U toku razgovora Mihajlo je uspeo da slika čoveka sa kojim je razgovarao. Stoga molimo i apelujemo na sve, ko god poseduje bilo kakvu informaciju o nepoznatom čoveku sa slike ili o nestalom Milanu da dostave na broj 060/3777201, 065/8089200 ili najbližoj policijskoj stanici.

Foto: Twitter Screenshot

– Nepoznat mi je jer ga nikad ranije nismo videli. Ne znam da li je on na bilo koji način upoznat sa Milanovim nestankom. Sumnjam i da ga je Milan poznavao ali opet ne mogu da tvrdim 100 posto jer Milana nema da nam to potvrdi. Misterija je kako je taj čovek došao do njegovog broja telefona. Policiji smo dali sve informacije i njihov rad je u toku. Verujem da će nas obavestiti u trenutku kada budu imali bilo kakvu informaciju o Milanu – kaže brat nestalog mladića.

Inače, nestali Milan Ilić, kada je poslednji put viđen na sebi je imao teget plavu jaknu, svetloplave farmerice i crne sportske patike. Visok je 185 cm, plave je kose i plavih očiju.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker