BLOKIRAN ULAZ U GRAD: Održan drugi protest u Požarevcu (VIDEO)

Danas oko 14 časova, u centru Požarevca kao i prethodne subote, okupili su se građani, ekološki aktivisti i članovi opozicionih stranaka, ali u znatno manjem broju nego na prvom protestu, verovatno zbog kiše.

Screenshot

Oko 14:20 časova okupljeni su krenuli u protestnu šetnju kao i prošle subote istom trasom, od kružnog toka, preko Tabačke čaršije, Trga Radomira Vujovića i Čede Vasovića do kružnog toka kod „Stop šopa“.

Učesnici protestne šetnje su u 14:45 blokirali saobraćaj kod kružnog toka na ulazu u grad na dvadeset minuta. Prisutna je bila i saobraćajna policija na svim mogućim punktovima koja je preusmerava saobraćaj, a na ulicama su bili prisutni i inspektori u civilu.

Kod kružnog toka gde je bila blokada dva učesnika protesta obratila su se građanima preko megafona, pa je zbog toga došlo i do male rasprave.

Blokada ulaza u grad je završena nakon 15:05 časova kada su se građani, ekološki aktivisti i članovi opozicionih stranaka uputili ka centru grada.

Današnja protestna šetnja i blokada završena je u centru grada, a okupljeni su pozvali građane da se i naredne subote okupe.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Svaka cast za hrabre ljude. Ima nas mnogo koji podrzavamo proteste ali ne smemo da se pridruzimo jer bi nam odmah dali otkaz. Briga njih da li mi imamo rezultate na poslu, za njih je najvaznije da podrzavamo SNS ostalo ih ne interesuje. Valjda ce uskoro kraj njihovoj diktaturi

  2. Mislim da smo protest trebali odrzati mnogo ranije i protiv rudnika uglja. Od Plodne zemlje nakon eksploatacije takodje nece ostati nista.Danas korist od uglja a sutra necemo imati dovoljno hrane a o zagadjenju vazduha da e govorim.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker