ANIMIR DAME VLADAJU UPRAVOM: Napredni junaci doba zlog u gradištanskoj Javnoj (Opštinskoj) Kući

Privatne diplome završenih fakulteta i škola u isturenim odeljenjima, zgodne koleginice i podrška političara su uspeh za napredovanje u gradištanskoj Javnoj (Opštinskoj) Kući, a animir dame vladaju upravom.

Foto: Profimedia

Kada govorimo o gradištanskoj Javnoj (Opštinskoj) upravi, moramo da naglasimo da je uprava puna kadrova koji su završili fakultet i škole u isturenom odeljenju u jednoj mesnoj zajednici blizu Žagubice, pa nam zato opština i nazaduje.

Takođe, kao i u svakoj Javnoj (Opštinskoj) upravi u Srbiji, i u gradištanskoj postoje animir dame za galantnu i moćnu gospodu sa dubokim džepom i političkom snagom. Jedna od njih je nekadašnja animir dama koja je sada udata ali i dalje voli da bira samo politički uticajne, advokate, političare i ostalu gospodu. Dolazi na posao u 10 sati, a odlazi već u podne.

Druga je po nadimku „Plavokosa jahačica“, srednje visine i srećno razvedena ista priča samo dolaze u obzir lokalni biznismeni, uticajni političari i rukovodioci koji mogu da joj omoguće bolju poziciju u Javnoj (Opštinskoj) upravi.

Ima još lepih dama u ovoj gradištanskoj prelepoj Javnoj (Opštinskoj) Kući, koje pucaju na visoke pozicije, jer su dobre sa visokim opštinskim političarem, ali o tome opširnije u narednim izdanjima.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Glavni za regrutaciju animir dama je zamenik Milicev, cuveni krivolovac i stalni posetilac biblioteke i turisticke organizacije.

  2. Za turizam je bio glavni ovaj iz Rama. Nego ga devojka ostavila, ne prilici joj onakva rugoba. Ipak je ona mlada i lepa a ovaj krivolovac se nesto izbecio da me sme nocu po gradu da seta da plasi decu. Snasao se turizam vrlo brzo.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker