SUMNJA SE DA JE NESTALI MILAN ILIĆ: Pronađeno telo muškarca u kući u Donjem Milanovcu

Policija u Donjem Milanovcu pronašla je telo muškarca u jednoj kući, čiji je vlasnik u Italiji. Pored tela koje je pronađeno u fazi raspadanja, pronađena su i lična dokumenta, stvari, tako da se sumnja da je reč o Milanu Iliću (34), koji je nestao u decembru prošle godine.

Foto: Screenshot Facebook

Telo je pronašao policijski službenik koji je bio uključen u tim za potragu za nestalim Milanom, koji je uočivši otvorena vrata na kući za koju je znao da vlasnik nije u zemlji, ušao unutra a onda i pronašao telo bez znakova života.

Nezvanično, pored tela je navodno pronađeno i oproštajno pismo.

Policija je obavila uviđaj a nakon istrage znaće se više, dok je telo poslato na obdukciju. Biće urađena i DNK analiza kako bi se potvrdio identitet muškarca.

Prema prvim saznanjima, na telu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti pa je najverovatnije reč o samoubistvu.

Policija je od trenutka kada je prijavljen nestanak ovog mladića, sve vreme tragala za njim i istraga će biti nastavljena kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog slučaja.

Policija od 20. decembra traga za nestalim licem, pretraženo je kompletno priobalje Dunava u prečniku od oko 40 kvadratnih kilometara i svi ostali predeli za koje je porodica smatrala da je trebalo obići.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker