PETROVČANINU U ITALIJI TUNJEVINA DOŠLA GLAVE: Napustio kućni pritvor u Vićenci, pa ukrao konzerve u supermarketu

Srpski državljanin A.D. (35) rodom iz Petrovca na Mlavi koji se u Italiji nalazio u kućnom pritvoru, ponovo je uhapšen nakon što je prekršio meru zabrane napuštanja kuće i odšetao do obližnje prodavnice gde je ukrao konzerve tunjevine, prenose italijanski mediji.

Foto: Polizia di stato

Kako piše Vićenca today, muškarac je bez ikakvog prethodnog javljanja nadležnima napustio svoj dom u Vićenci i otišao do obližnjeg supermarketa.

– Srbin je ušao u prodavnicu i pokušao da ukrade 12 konzervi tunjevine čija je vrednost bila 60 evra. Prodavac je primetio da nešto krije ispod jakne, pratio ga je, a potom je nazvao policiju – prenose mediji.

– U momentu kada je muškarac napuštao prodavnicu, patrola je stigla i privela ga. On je hranu vratio u podavnicu i otišao u policijsku stanicu – preneli su mediji.

Osumnjičeni je pokušao da objasni da on ima pravo na šetnju tokom kućnog pritvora, ali policija proverava da li je svakako trebalo da se javlja prilikom svakog izlaska.

– Nejasno je da li je on bio toliko gladan, ili je samo hteo da “besplatno” nabavi hranu, ali ovaj izlet koštaće Srbina jedne ili dve nove prijave. O svemu je obavešten i nadležni sud, a srpski državljanin verovatno će biti uskraćen za redovne šetnje – navode mediji.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker