TRAŽI SE FIRUL: Kučevački član Veća za sport kao da je u zemlju propao

Memorijalni turnir u malom fudbalu koji se održava svakog leta u Kučevu i ove godine je došao i prošao.

Nestali Dragoljub Firulović-Firul/Foto: Facebook

Narod je igrao mali fudbal, družio se i zabavljao se, ali je svima ostao gorak ukus u ustima što se nije pojavio niko od opštinskih funkcionera ni jedno veče.

Za ostale manje više i ne čudi, Robijaš Mikić smišlja kako da narod u Kučevu dovede do prosjačkog štapa, Ivan Nejaki je nastavio sa večernjim šaputanjima svojim ljubavnicama, dok Sanja Vukojević izigrava manekenku i kraljicu vrelih beogradskih trotoara u sandalama od 200 evra koje kupuje od foteljaške apanaže hvaleći se na fejsbuku.

U vezi proteklog memorijalnog turnira u malom fudbalu postavlja se pitanje gde je Dragoljub Firulović-Firul, šampion u prikupljanu sportskih zahvalnica za turnire koje organizuje omladina po Neresnici i gornjem Zviždu.

Tokom turnira u malom fudbalu svi su se pitali gde je Firul, a oni malo smeliji pričaju da se svako veče šamponira, s obzirom je leto i velike vrućine, pa hladi glavu sa bunarsku hladnu vodu, jer šamponče zna da peče oči.

Da ne bi nastavili dalje sa špekulacijama, traži se Firul da se javi da bi znali gde je i da nam barem otkrije plan za sportske aktivosti u Kučevu, jer kažu da je opravio kotao kod Perišića u hotelu i da sada bazen radi punom parom, pa da se bar takmičimo u brčkanju kod Bratskog za ulaznicu od 1.000 dinara.

Slika Firula je u prilogu gore, pa ko vidi ovog našeg prasca iz Sanjine praseće brigade neka javi Insajderu Miletu Sovi na mejl: insajder.milesova@gmail.com da ne brinemo.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. Poravljao je i postavljao je radijatore kod Perišića.Kako bi mu se Periša zvani Milogorac oduzio,postavljen je za člana Opštinskog veća za sport jer Milogorac ima zmiju u dzepu i od njega ne možes da očekuješ da dobiješ ni 100 dinara i ako su mu bilo koji posao završio i odradio.Firul je prodana duša,taj bi du*e dao samo da stavi neki dinar u dzep.A što se sporta tiče,taj us*anko nije ni fizičko radio u školi niti je ikada šutnuo loptu,ma ni kokošku sa praga nije šutnuo.😂

  2. Izgleda da se dobro maskirao!Stavio Dačićevu kapu i Kineske naočare i špijunira po gradu po zadatku baba Sanje i Milogorca.

  3. Metuo Firul kacket na glavu, stavio naocare i zamaskirao, sramota mu sa kim deli vlast u Kucevu. Socijalistima tako i treba kad se uhvatili u kolo sa njihovim bivsim clanom Acom Karatistom nadaleko poznatim prevarantom.

  4. Kakva vlast takav i član veća. Za razliku od bivših socijalista sadašnjih naprednjaka Mikića i Ace Karatiste Firul nije bio u zatvoru. Šta da radi čovek kad se sve bivši robijaši pitaju

  5. E moj Firul ako si hteo da se pokažeš da mnogo voliš Dačica i SPS,trebao si da kažes Sanji da ti nabavi naočare u crvenoj boji kod Kineza i da ofarbaš brkove u crveno.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker