VOZILI PIJANI I DROGIRANI: Više od 20 vozača Isključeno iz saobraćaja tokom vikenda u Braničevskom okrugu

Saobraćajna policija u Braničevskom okrugu, tokom vikenda, isključila je iz saobraćaja 19 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestu.

Foto: Ilustracija/Profimedia

Saobraćajne patrole su u Kostolcu zaustavile muškarce (47) i (64) koji su upravljali „opel astrom“ i „opel vektrom“ sa 3,23 i 1,49 promila alkohola u organizmu.

U Požarevcu saobraćajna policija je iz saobraćaja isključila dvojicu vozača „fijata“ (43) i (46) koji su vozili sa 1,53 i 1,50 promila alkohola u organizmu, kao i vozače automobila „folksvagen“ (36) i „infiniti“ (62) sa 1,40 i 1,30 promila alkohola.

Saobraćajna policija u Petrovcu na Mlavi zaustavila je muškarca (39) koji je automobilom „fijat punto“ upravljao pod uticajem narkotika, a u Kučevu vozača „hjundaija“ (51) koji je odbio da se alkotestira.

Svi vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Ako marihuana može da se otkrije prilikom testiranja, želim pomoći policiji. Neka testiraju mladog popa, iz jednog vlaškog sela u blizini Velikog Gradišta.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker