KAO U FILMOVIMA NAPRAVIO HAOS U BEČU: Drogirani Srbin bežao policiji sa devojkom i detetom (6) u kolima!

Policija u Beču uhapsila je u utorak uveče državljanina Srbije (25), koji je bez vozačke dozvole i drogiran, divljao automobilom kroz grad.

Foto: Ilustracija/Zoom

Kako prenose lokalni mediji, dvadesetpetogodišnji Srbin, u utorak oko 21:30 se nije zaustavio na znak policije zbog saobraćajne kontrole, već je dao gas, ugasio farove na vozilu i pobegao.

Mladić u pokušaju da pobegne policijskim patrolama koje su se dale u poteru za njim, divljački je vozio i preko 120 kilometara na sat u gradu, prošao kroz nekoliko crvenih svetala, vozio u kontra smeru i po trotoaru da su pešaci vrišteći bežali i skakali sa trotoara kako ih ne bi pregazio.

Nakon što je napravio haos u gradu, policija je uspela u drugom bečkom okrugu u ulici Lassallestrasse da zaustavi pomahnitalog mladića koji je pokušao da probije policijsku blokadu. Tom prilikom oštetio je dva policijska vozila.

Prilikom hapšenja 25-godišnji mladić je bio izuzetno agresivan, pružao otpor uz psovke i pretnje policijskim službenicima.

U automobilu sa 25-godišnjim mladićem bila je i njegova devojka sa njenim šestogodišnjim sinom, a nakon detaljne kontrole, pored toga što je bio pod dejstvom narkotika i bez validne vozačke dozvole, utvrđeno je da već ima neplaćene kazne u iznosu od 4.000 evra koje nije platio, saopštila je uprava bečke državne policije.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker