NAJLEPŠA TOPOLOVČANKA: Gazda Jezdina sestričina iz Australije nova je Miss Turizma sveta (VIDEO)

Hrvatska je ove godine dobila veličanstvenu priliku da bude domaćin svetskog izbora Miss Turizma sveta 2019., na kome je učestvovalo 40 lepotica iz celog sveta.

Miss Tourism World

Titulu Miss Turizma sveta 2019. odnela je predstavnica Australije, Julijana Nikoliš, čiji koreni potiču iz Topolovnika. Prva pratilja je predstavnica Poljske, druga predstavnica Finske, treća pratilja je predstavnica Severnog Kipra, dok četvrta pratilja dolazi iz Ugande.

Prema pravilima Miss Turizma Sveta devojke su se predstavile u četiri modna izlaza. U prvom izlazu pokazale su nacionalne kostime svojih zemalja, zatim su se predstavile u casual izdanju, nakon čega je sledila kolekcija kupaćih kostima. U poslednjem predstavljanju finalistkinje su pokazale svečane, večernje haljine koje su za svoje predstavnice dizajnirali najpoznatiji dizajneri iz njihovih zemalja.

Inače, prelepa Julijana Nikoliš je ćerka Slađane Mitić, unuke Jezdimira Vasiljevića (Gazda Jezde) koja je osnovnu školu završila u Topolovniku i Velikom Gradištu. Ona je nakon 90-tih otišla za Australiju gde se rodila Julijana.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker