HOROR U KUČEVU: Mikić naredio Drikiću da uništi dečji plastenik da bi ga posle popravljali?!

Pre 10-tak dana u dvorištu vrtića u Kučevu neko je nožem isekao foliju na plasteniku koji je udruženje građana Zelena Oaza Kučevo podiglo donacijama Evropske Unije.

Foto: Facebook

Sečenje folije plastenika desilo se par dana nakon što je predsednica udruženja građana Zelena Oaza Kučevo proglašna za Heroinu Srbije u 2022. godini od strane delegacije EU u Srbiji.

Folija plastenika nije popravljena sve dok predsednica Zelene Oaze nije u četvrtak objavila snimak gde prikazuje ovo varvarsko delo i poziva sugrađane da poprave deci plastenik.

U panici zbog besa građana krivac se otkrio sam.

Foto: Facebook

Odmah u petak, 23. Juna u ranim jutarnjim časovima zamenik predsednika opštine i predsednik Opštinskog odbora SNS Kučevo Nenad Mikić-Robijaš je naredio Darijanu Drikiću iz Voluje da JKP Kučevo popravi plastenik.

Kako saznaje Insajder Mile Sova od dobro obaveštenog izvora iz Opštinske uprave, Drikiću je takođe naređeno da nađe osobe koje bi počinile delo uništavanja folije plastenika. Inače, Drikić zna kako da ošteti i popravi foliju plastenika, s obzirom da se bavi plasteničkom proizvodnjom jagoda.

Foto: Facebook

Način na koji je reagovano u ranim jutarnjim časovima 23. Juna, otkriva počinioce i nasilnike koji su u strahu od besa građana brže bolje popravili ono što su uradili kako bi se čitava situacija zataškala.

Ovaj čin samo još više podstiče bes građana u Kučevu, jer se pre dolaska Nenada Mikića-Robijaša u Kučevu ovakve stvari nisu dešavale. Ovim bolesnicima i zlobnicima kojima ništa nije sveto treba da se stane na kraj.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. A koje herojsko delo je uradila herojina Kučeva? Samo pitam. Jel heroina zbog plastenika? Čisto teranje sprdnje sa narodom

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker