KO JE KOGA ZAPRAVO KOPIRAO?! Narko diler novi vlasnik Belivukove “vikendice strave” u Petrovcu na Mlavi (VIDEO)

Nakon otkrivanja skrivenog Belivukovog šteka nadomak gradskog groblja u Petrovcu na Mlavi, bivši korumpirani policijski inspektor iz Petrovca na Mlavi, Siniša Bogdanović-Conja, pokušao je da ovu vest demantuje putem pojedinih medija čiji su novinari, kako su sami i potvrdili, bili gosti na organizovanim žurkama u Belivukovoj “vikendici strave” na kojima su seksualno zlostavljali devojčice, i gde postoje osnove sumnje građana Petrovca na Mlavi, da su se desila dva ubistva.

Foto: Screenshot/Shutterstock

Bivši korumpirani policijski inspektor iz Petrovca na Mlavi, pokušao je lažima da sebe i svoju “vikendicu strave” predstavi u boljem izdanju ali se sam zapetljao u svojim lažima.

– Sve žurke i tajni sastanci su organizovani pre registracije u poljoprivredno gazdinstvo i turističku destinaciju. Pre mesec dana tim povodom napravio je i promociju “Etno salaša”. Zašto nije tada rekao da je salaš registrovao na narko-dilera koji je u zadnjih par godina čak 4 puta hapšen od strane petrovačke i požarevačke policije i da su protiv njega podnesene prijave za proizvodnju, posedovanje i puštanje u promet opojnih droga. Iz APR izveštaja kao i policijskih izveštaja može se veoma lako utvrditi istinitost ove informacije. S obzirom da je i Conja dva puta bio suspendovan onda lako možete zaključiti o kakvim osobama i biznisu je reč. Baš pravi porodični posao – , kaže naš sagovornik.

Takođe, sagovornik TPKNEWS-a smatra da bi bivši petrovački inspektor policije trebalo da da i objašnjenje kako je i koja mu je sanitarna inspekcija izdala dozvolu za ugostiteljski objekat s obzirom da je u Jutarnjem Programu na televiziji sa nacionalnom frekfencijom javno izjavio da nema struju a nema ni sanitarnu vodu, već, kako je i sam rekao, “tanjire i čaše nosi autom kući da pere”.

Međutim, sagovornik TPKNEWS-a kaže da je bivši petrovački inspektor policije, u napadu panike slagao samog sebe medije i sve građane koji su ga tada slušali.

– Na vikendici ima struje, tj. agregat i solarni panel, što može da se vidi i na slikama. Zašto je onda slagao? Da nema možda strah zbog Belivukove mašine za mlevenje mesa? To bi ipak trebala policija i nadležni da ispitaju, iako već znaju sve. Kako da objasni za nargile koje su donošene iz kafića “Kalipso” na njegovu vikendicu? Zašta mu one služe? Svako normalan zna da se njima može konzumirati marihuana. Kakav mu je to Etno fazon od pre 120 godina. Kakve on to gluposti priča? Zašto toliko brani Belivukovu “vikendicu strave i užasa” kada on nije vlasnik iste već narko-diler? Da nije on njega, možda, postavio samo kao marionetu? Sve je moguće s obzirom da Conja javno šeta Petrovcem sa svojom “armijom narkomana” – , kaže naš sagovornik.

Foto: Screenshot

Naš sagovornik kaže da je bivši petrovački inspektor policije svoju “armiju narkomana” čak dovodio i kao lažne svedoke u nekim privatnim sudskim sporovima.

– Međutim, na kraju on nije imao nikakve koristi od njih jer su toliko bili nadrogirani da nisu ni znali šta treba da svedoče. U petrovačkom sudu postoje sudski zapisi o tome. On je izjavio da je njegov mlađi sin vlasnik “Etno salaša”, ali je u isto vreme prećutao njegove kriminalne poslove. I to je pravi porodični posao! Tata suspendovan zbog krađe droge iz policijske stanice a sin četvorostruki narko diler u pokušaju. Možda su sa ovom zabačenom i skrivenom od očiju javnosti vikendicom krenuli u poštene poslove. Treba napraviti anketu i pitati narod za mišljenje – , zaključuje naš sagovornik.

S obzirom da je tužilaštvo za specijalni kriminal pokrenulo istragu u ovom slučaju, a zvaničnu istinu javnost će saznati tek kad se opovrgnu tvrdnje ili ustanovi da su navodi našeg izvora tačni, na kraju možemo da postavimo pitanje – da li je Belivuk kopirao bivšeg petrovačkog inspektora policije ili je bivši petrovački inspektor policije kopirao Belivuka? Vikendice, žurke, devojčice, narkotici, vojska narko-kriminalaca, sudije, razni funkcioneri, ambasadori…..da li je moguća tolika slučajnost, jer bivši petrovački inspektor policije ne demantuje žurke, on samo demantuje poznanstvo sa Belivukom.

(Ekipa Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker