UŽAS U VELIKOM GRADIŠTU! Obezbeđenje poznatog kafića na Srebrnom jezeru unakazilo mladiće od batina!

Policija u Velikom Gradištu u saradnji sa Osnovnim tužilaštvom uhapsila je i odredila zadržavanje mladićima M. T. (19), G. J. (19), F. J. (27) i I. J. (24), zbog sumnje da su u nedelju 24. jula, u jednom veoma poznatom kafiću na Srebrnom jezeru pretukli i teško povredili goste J. J. (25) i V. N. (22).

Ilustracija

Do incidenta je došlo kada je M. T. (19) koji je navodno neformalno angažovan kao obezbeđenje ugasio cigaretu na čelo V. N. (22) koji je bio gost u lokalu.

“U istom momentu J. J. (25) je krenuo kući, ali su ga na ulazu presrela braća F.J. (27) i I. J. (24), koja takođe navodno rade kao neformalno obezbeđenje u ovom kafiću, udarila ga više puta po glavi, a kada je pao na pod nastavila da šutiraju. Mladić ima prelom dva rebra, potres mozga i naprsla mu je lobanja”, priča dobro obavešteni izvor.

“Kada je V. N. (22) video da batinaju njegovog druga, on je prišao da mu pomogne, ali ga je M.T. (19) onda udario flašom u glavu, pa ga je zajedno sa G. J. (19) F. J (27) i I. J. (24) šutirao po glavi i pesničio. Mladiću je polomljena lobanja, kao i nos, a ima i potres mozga. Zbog težine povreda poslat je na lečenje u Urgentni centar u Beogradu”, kaže izvor.

Izvor dodaje da je policija nakon razgovora sa svedocima identifikovala i uhapsila napadače koji su posle tuče pobegli.

“Oni će sutra biti ispitani pred tužilaštvom”, kaže izvor.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Pi, majku mu! Pa toliko te nindže po kafićima na čelu sa požarevačkim vladikom Ignjatijem, i niko od njih se ne nađe da im osvešta kafić. Zato se to i dešava tako – uselio se šejtan tamo i nikako ga izbaciti. Nego kad smo kod tih nindži, gde se dede onaj članak sa “tpknews” o nidžama iz manstir Tumana, poznatim kafanskim boemima. Pošto je sa ovog portala volšebno nestao, moramo ga pozajmiti sa drugih stranica drugih portala. Jerbo, Dankovi komentari pogađaju suštinu, pa je samo zbog njih šteta da se ukloni.https://www.pancevo.city/u-krsticu/ubijanje-zdravog-razuma-u-manastiru-tumane/

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker