UHAPŠEN MLADIĆ KOD VELIKOG GRADIŠTA: Pijan divljao po kući pa tukao oca

Nenadu Petroviću (19) iz Požežena kod Velikog Gradišta, određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, zbog čega je o ovom slučaju pokrenuta istraga.

On je 19. januara u podne, sa 1,10 promila alkohola u krvi, u porodičnoj kući počeo da galami i da se svađa. U besu je razbio sto i televizor, a zatim staklo na vratima od terase i na prozoru.

Otac Perica Petrović (46) pokušao je da ga smiri, ali on ga je tada udario pesnicom u lice i tako oborio na pod. Otac je nazvao policiju, pa je nasilnik uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Dana 21. januara izveden je pred osnovnog javnog tužioca, u prisustvu advokata dodeljenog po službenoj dužnosti. Njemu je određen pritvor kako ne bi uticao na svedoke i kako ne bi ponovio krivično delo, jer ga je izvršio i prethodne godine.

Naime, on je 21. novembra prošle godine, takođe pravio nered u kući i napao svog oca, zbog čega je protiv njega podneta krivična prijava u redovnom postupku. Uz određenje pritvora, njemu je izrečena i mera zabrane prilaska ocu i dolaska u kuću u narednih mesec dana.

Inače, radi se o siromašnoj porodici, u kojoj su samo osumnjičeni, njegov otac i deda i u kojoj je policija više puta intervenisala zbog prijave nasilja.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker