KIKI BAU STORY: Zanimljiva stručna sprema jednog Golubačkog SNS bota

Jovica Josić Kiki zvani Ćora iz Golupca, široj javnosti poznat kao veliki spletkaroš i SNS-ov bot koji je non stop sa telefonom u ruci, prati internet objave i obavezno piše komentare.

Jovica josić kiki/Foto: Facebook

Za taj težak i mukotrpni posao ovaj bot nagrađen je novčanim primanjima mesečno kao plaćeni predsednik sportskog saveza opštine Golubac.

Kiki je široj javnosti u Golupcu posebno poznat i zbog zloupotrebe službenog auta marke mazda dobijenog od japanske ambasade. Takođe, poznat je i po skandalima, naročito u organizaciji letnjeg turnira u malom fudbalu.

KIKIJEVA STRUČNA SPREMA

Kao i većina tako i ovaj golubački bot ima samo osam godina osnovne škole, bogato kockarsko iskustvo i buran rasipnički život. Od dedovine sve je prodao i prokockao a usput i majka mu se zbog svih tih stvari otrovala sonom kiselinom. 2007 ili 2008 Kiki je prodao kuću i okućnicu za veliki novac i pravac na kocku. Kikija tada nije bilo nekoliko dana u Golupcu, a po povratku kući prijavio je napad na samoga sebe. Međutim, šta se zaista desilo tih par dana za vreme njegovog nestanka možete sami i da pretpostavite. Pare je prokockao, a u povratku kući pucao je u gepek svoga tadašnjeg fiat stila i ceo slučaj prijavio kao napad policiji.

Kikiju je do skoro blo povereno i vođenje golubačkog FK Đerdap, gde je on uspešno nastupao u nameštanju utakmica, tri za tri. Kiki je 2017. godine, novcem sa računa sportskog saveza kupio ribu za proslavu stranačke slave Sveta Petka, zbog čega je izazvao svađu i osude članova upravnog odbora u Golupcu.

Za kraj dragi čitaoci morate da nam verujete da je Kiki čak bolji i od nas! Ne postoji trač ili glupost, a da Kiki to odmah ne sazna.

(Ekipa Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Uh kakav je to hokštapler. Svaka čast na tekstu jer je svaka reč apsolutno tačna. Ovaj, da ga nazovem čovek, koji nikada to nije ni bio, a od kada su na vlasti ovi za koje se toliko borio, pokazao je koliko je zapravo otpad ovog društva. Klasičan spletkaroš i poltron koji nije bio potreban prethodnoj vlasti. On čak nije ni bot. On je mega bot. Ljuštura koja samo provodi vreme na društvenim mrežama i brani ovu gamad koja je uništila Golubac. Kockar koji ganja službeni auto u privatne svrhe kao da ga je dobio na tiketu. Treba da ga bude sramota za sve što je učinio u životu, proćerdao sve što je imao i sada pakosti drugim ljudima. Treba mu zabraniti pristup zgradi opštine, a kamoli da se i dalje bavi politikom. Da povede dobro računa onaj ko će sledeći da dođe na vlast na ovakve kao što je ova baraba, jer će nova vlast vrlo brzo da dođe. Ne treba imati milosti prema ovakvim smrdovima. Ovi su u debelom procepu. Pucaju na sve strane. A ti Mijoviću, samo se drži ovakvih. To je super jer ćeš zajedno sa njima u večni zaborav! A tebi mega botu, zbogom. Došao ti je kraj, napokon.

  2. Pa nemoj te tako. Vi niste fer. Čika Joca je požrtvovan čovek za stranku i za predsednika opštine lično. Evo sad smo zajedno organizovali turnir u fudbalu (ja sam pobedio) i to je prošlo lepo, on je slikao. Slikao i mene dosta i objavio na fejsbuku. A ovi seljaci što ga mrze pričaju da je zaljubljen u mene i da se šlihta ali nije! On je samo mnogo požrtvovan!!!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker