ZBOG OSVETE PRIJAVIO POLICIJI: Masovno hapšenje u Bistrici! Na Veliki petak pravili žurku u centru sela!

U selu Bistrica kod Petrovca na Mlavi, u petak u ranim poslepodnevnim časovima, policija, po prijavi građanina, Milana Miloševića (20), uhapsila je dvadesetak mlađih lica koja su u centru sela pravila žurku uprkos zvaničnoj zabrani okupljanja.

Levo Milan Milošević – Desno Boban Špirić

Kako saznajemo, desetak osoba je uspelo da izbegne hapšenje jer su uspeli da pobegnu nakon dolaska policije sa lica mesta, i za tim licima se traga.

Kako je potvrđeno za TPKNEWS, njih je, iz osvete, prijavio policiji građanin Bistrice Milan Milošević (20), jer je na žurci bio prisutan i sin lokalnog šerifa iz Bistrice, Bobana Špirića (43), koji je 25 januara vređao i opalio šamar Milanu na seoskoj lovačkoj proslavi, jer je bio kivan na njega što se zabavljao sa njegovom ćerkom.

Pored kršenja odluka vlade Republike Srbije, pomenuti Bistričani su na neki način prekršili i Božja nepisana pravila puštajući muziku baš na dan Hristovog stradanja, na Veliki petak.

Podsetimo, na današnji dan 34. godine Nove ere, na jerusalimskom brdu Golgota raspet je Isus Hristos. Isus je na krstu i preminuo ali je na volšeban način dva dana kasnije vaskrsao i taj dan Hrišćani slave kao najsvetliji praznik, Vaskrs.

Šta je mlade Bistričane “nateralo” da baš na današnji dan organizuju druženje nije poznato ali najverovatnije je da većina nije ni bila svesna najtužnijeg dana u hrišćanskoj veri.

Saznajemo da je petrovačka policija postupila krajnje profesionalno i korektno. Uhapšeni će biti predati sudskim organima na dalje postupanje.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Da li ovaj Milan misli i dalje da živi u Bistrici? Ako mu je kriv Boban, nisu mu krivi ostali meštani. Ne bih voleo da sam u njegovoj koži, kada sve ovo prođe.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker