ISPOVEST: Slađana Andrejića iz Majilovca kome je sinovac nestao, brat umro, a ćerka ubijena!

Anđela Andrejić (18), ćerka Marine Andrejić (47) iz Majilovca koja je pravosnažno oslobođena za ubistvo sina Đorđa (13) u julu 2010. godine, nakon što je postala punoletna otišla je da živi sa majkom sa kojom sedam godina nije imala nikakav odnos!

– Genetika je čudo. Tako nešto sam i pretpostavljao, iako je Anđela, dok je moja majka Verica vodila brigu i starala se o njoj, sve vreme odbijala da stupi u kontakt sa majkom. Anđela jednostavno nije želela da čuje za majku, ali nakon što je napunila 18 godina, sačekala je da prođu tri dana i jednostavno otišla. Mojoj supruzi ni meni se otad nije javljala, samo je jednom telefonirala babi. Kako mi je majka rekla, razgovor je bio kratak i više se nije javljala – priča Slađan.

Prema njegovim rečima, donekle i razume Anđelu, jer joj je on samo stric, a Marina majka, ali dodaje, ne razume zašto se ne javlja baki.

To je potvrdio i Anđelin stric Slađan koji je rekao da je Anđela proslavila punoletstvo i nakon tri dana bez ijedne reči otišla, a kako je čuo, živi sa svojom majkom.

Đorđe Andrejić potraga

– Majka mi tuguje, izgubila je prvo unuka Đorđa, posle njegovog oca Dejana, a vrhunac je ubistvo moje čerke, a njene unuke Jelene Šindrić (29) koju je u martu prošle godine hladnokrvno ubio monstrum u uniformi Dejan Stojiljković (37). Sad je i Anđela otišla i ne javlja se… Šta više da dodam?! Srce me boli zbog svega, a najviše zbog ubijene kćerke. Još pamtim sliku iz mrtvačnice i četiri ulazne i izlazne rane na njenom telu. I taj koji ju je ubio, Stojiljkovič, osuđen je samo na 13 godina zatvora. Pa, gde je tu pravda?! Moje Jelene više nema, njeno dete nikoga neće nazvati majkom, dok će taj, koji ju je ubio u uniformi iz službenog pištolja, robijati samo deceniju i kusur. Zahtevao sam maksimalnu kaznu, žalio sam se i žaliću se ponovo na tu sramnu presudu. On će iz zatvora izaći, a ja ćerku nikada više neću videti – drhtavim glasom priča Slađan.

On dodaje da je njegova majka u teškom stanju zbog situacije u kojoj se porodica našla, a so na ranu je dodala Anđela koja je otišla.

– Ona se trudila da je izvede na pravi put – zaključio je.

On dodaje da je njegova majka u teškom stanju zbog situacije u kojoj je porodica našla, a so na ranu je dodala Anđela, koja je otišavši zaboravila baku Vericu.

– Verica se maksimalno trudila od kada joj je dodeljeno starateljstvo da unuku izvede na pravi put – rekao je Slađan.

Jelenin ubica osuđen na 13 godina zatvora

Saobraćajni policajac Dejan Stojiljković (37) iz Požarevca je 5. aprila ove godine osuđen pred Višim sudom na 13 godina zatvora zbog ubistva bivše supruge Jelene Šindrić (29) koje je bilo motivisano ljubomorom. Ovom prvostepenom presudom on je dobio za dve godine manju kaznu od maksimalne, jer je priznao zločin i izrazio kajanje. Ubistvo se dogodilo 9. marta prošle godine, ispred dvorišne kapije Jeleninog partnera Branka Kovčića, u ulici Bože Dimitrijevića u Požarevcu. Oni su došli nekoliko sati posle ponoći, a Dejan ih je tu čekao. Čim su pristigli autom, on je prišao Jeleni i u nju ispalio četiri hica iz službenog pištolja i potom pobegao sa lica mesta.

Marina Andrejević bila u pritvoru 703 dana

Marina Andrejević je dva puta bila osuđena na 20 godina zbog ubistva sina, ali ju je Apelacioni sud na kraju oslobodio u nedostatku dokaza.

Nedavno je dobila i dva miliona dinara odštete od države zbog 703 dana provedena u pritvoru, ali je njen advokat najavio da je nezadovoljna i da će tražiti 16 miliona u Strazburu.

TPKNEWS/S.D.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker