STOP SENDVIČARIMA: Građani Braničevskog okruga najavljuju blokadu puteva 19. aprila!

Građani Braničevskog okruga koji već mesecima protestuju protiv režima Aleksandra Vučića odlučili su da narednih dana samostalno radikalizuju proteste bez saglasnosti opozicije.

Foto: E-Braničevo

Oni nameravaju da se pridruže ostalim građanima u Srbiji i sabotiraju završni miting predsednika u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, tako što će sprečiti autobuse Srpske napredne stranke da stignu u Beograd.

S obzirom na to da su u subotu čak i redovne linije za Beograd bile obustavljene u skoro svim gradovima, učesnici protesta rešili su da se revanširaju za sprečavanje dolaska na miting opozicije od strane vlasti.

Na pitanje našeg dopisnika, kako planiraju da blokiraju autobuse?

Za sada nisu hteli da otkriju detalje oko organizacije blokada, ali, naveli su da neće birati sredstva, i da da će na sve načine ako treba, sigurno sprečiti dovlačenje ljudi pod prisilom autobusima koje SNS i njihovi koalicioni partneri plaćaju novcem građana Srbije.

https://twitter.com/ide_revolucija/status/1117711683777069058

Takođe, najavljeno je da će građani koji su protiv režima doći i na sam miting Aleksandra Vučića kako bi skandirali i izviždali njegov govor.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker