SASLUŠAN DEKA STANE: Pokušao da ubije petrovačkog advokata prevaranta, određen mu pritvor!

Staniša Damjanović (80) koji je u sredu ujutru na parkingu u centru Petrovca na Mlavi na oko desetak metara od policijske stanice pucao u poznatog petrovačkog advokata prevaranta sa kupljenom diplomom i oca predsednika opštine Peru Nedinića (74) u tužilaštvu se branio ćutanjem.

Foto: Privatna arhiva/Ilustracija

Kako saznajemo, deka Stane je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, a iskoristio je svoje pravo da ne iznosi odbranu. Tužilaštvo je nakon saslušanja zatražilo da mu se odredi pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke.

Staniša Damjanović (80) je u sredu oko 7:00 časova ispalio više hitaca u pravcu petrovačkog advokata prevaranta Pere Nedinića (74) na parkingu u centru Petrovca na Mlavi na oko desetak metara od policijske stanice, a vatrenom obračunu je prethodio sukob Stanišinog sina i petrovačkog advokata prevaranta koji traje od ranije.

Kako nezvanično saznajemo, Staniša je u Peru pucao iz malokalibarskog pištolja sa razdaljine od 4-5 metara. Peru je prvi ispaljeni metak okrznuo u čeonom predelu glave, da bi nakon toga, kada je Staniša uvideo da je Pero još uvek ostao na nogama, ispalio u njega još pet metaka. Policija je na mestu gde se dogodio vatreni obračun pronašla šest čaura.

Nakon vatrenog obračuna Staniša Damjanović se sam predao, a na mestu incidenta je izašla policija i Hitna pomoć, koja je zbrinula povređenog advokata u bolnici u Petrovcu na Mlavi nakon čega, kako nezvanično saznajemo, zbog unutrašnjih krvarenja i kritičnog stanja, advokat Pero Nedinić je prebačen na VMA.

Kako saznajemo, napadač nije ranije osuđivan.

Ova dvojica muškaraca se znaju od ranije, njihov sukob traje već izvesno vreme, a sve je eskaliralo u sredu, kada je Staniša potegao pištolj na Peru.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker