HOROR KOD PETROVCA NA MALVI: Otac monstrum silovao ćerku (12) da bi je pripremio za udaju

Protiv Krinulović Slađana (49) iz sela Brezovica kod Petrovca na Mlavi, Viši sud u Požarevcu, na predlog višeg tužioca, odredio je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je izvršio obljubu nad detetom zloupotrebom položaja.

Osumnjičeni/Foto: Privatna arhiva

Osim odluke o pritvoru, sudija za prethodni postupak naložio je i pokretanje istrage. Pritvor je određen kako osumnjičeni ne bi uticao na svedoke i kako ne bi ponovio isto delo, ali i zbog prirode samog krivičnog dela i uznemirenja javnosti.

Kako smo saznali iz izvora bliskog policiji, osumnjičeni na Fejsbuk profilu ima veliki broj prijatelja, a u gotovo svim slučajevima reč je o profilima izuzetno mladih devojaka. On je razotkriven tako što je na fejsbuku saopštavao šta je radio svojoj ćerki, staroj 12 godina. Više puta on je sa njom imao oralni seksualni kontakt. Zaustavili su se na tome jer se devojčica protivila seksualnom odnosu, iako joj je on govorio da tako treba, jer je time priprema za udaju.

Posle hapšenja, on je u utorak saslušan u Višem tužilaštvu, pred advokatom dodeljenim po službenoj dužnosti. Tom prilikom je tužiocu opisao šta je radio, ali to nije smatrao nekim težim delom, već se nadao da će za takav „prekršaj“ da plati novčanu kaznu i posle toga da se vrati kući. Za delo za koje se tereti njemu preti kazna od 3 do 12 godina zatvora.

Inače, osumnjičenog je žena napustila pre tri godine i od tada je petoro dece ostalo samo sa njim. Troje je punoletno, a ćerka od 12 i sin od 10 godina, posle njegovog hapšenja, smešteni su kod hranitelja. Osumnjičeni ima dva hektara zemlje, ali je primao socijalnu pomoć i povremeno radio za dnevnicu.

(Tpknews.com/M.V.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker