PROFIL JEDNOG GOLUBAČKOG NAPREDNJAKA: Psiho somatska ličnost željna dokazivanja i prestiža!

Jedan od najtežih poremećaja koji se može sresti u psihološkoj praksi jeste disocijativni poremećaj ličnosti, poznat i kao poremećaj višestruke ličnosti.

Golubački naprednjak

Reč je, naime o postojanju različitih ličnosti (ili identiteta) kod jedne osobe od kojih svaka, kad je prisutna, može dominirati stavovima, ponašanjem i emocijama kao da druge ličnosti ne postoje.

I danas postoji velika teškoća u dijagnostikovanju ovog poremećaja, a kao najbolji primer za takvu vrstu bolesti možemo da uporedimo jednog golubačkog naprednjaka koji je do te mere kontroverzan i neotesan pun hvale o svojim vezama u službi, ministarstvima i ko zna gde još.

Ovaj primer naprednjaka je sklon rasipničkom životu, kockanju i spletkarenju najgore vrste. Ne postoji ni jedna mlađa iole viđenija žena u Golupcu, a da ona nije predmet hvalisanja poremećenog da je on već bio sa njom.

Poznat je i kao osoba koja je sklona ucenama i pretnjama naj nemoralnije vrste, kako ljudi, tako i žena koji rade unutar budžeta opštine Golubac.

Sklon je kockanju, u svađi sa celom svojom familijom, uspeo je nekako da se oženi u poznim godinama, čak ga meštani Golupca i javno prozivali da je Gej. Poznat je po hvalisanju za svakojake gluposti a najsrećniji je kada je u društvu njegovog predsednika Nebojše Mijovića.

Predstavlja se za velikog poznavalaca svega i svačega a u suštini je sirovina neobrađena. Uhlebljen u budžet sa platom od 45.000 dinara i privilegijama ko zna kojima.

Sam sebe hvali i za sebe kaže da njega ništa ne može da iskompromituje i gane. On zna sve svoje mane jer vrline ne poseduje.

Svojevremeno i majka mu se otrovala zbog zelenaških dugova u koje je zapao. Prodao skoro sve od imovine nebi li se vratio iz dugova.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Svaka čast autoru teksta. Apsolutna istina u svakoj rečenici. Ima nekoliko vrsta neprednjaka u Golupcu, ali ova je onako, kako bih rekao, jedna kompletna ličnost i izuzetan primerak. Svi ga ovde znamo kao vrsnog ljubavnika – nikada napadan, uvek fin. Izuzetnog kockara koji retko kada gubi, ali nikada ne dobija. Čovek koji munjevitom brzinom prenese Mijoviću miris prdeža sa jednog kraja Golupca na drugi da je to jednostavno neobjašnjivo. Ima toliko interesantnih stvari za napisati o ovom naprednjaka, ali… nema potrebe. Slika govori 16 jezika. Ukratko, teška budala koja će nadam se vrlo brzo biti zaboravljena kada ovaj stvor od Nebojše zaglavi ćorku. Hahahaha, uskoro!!!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker