UHAPŠENO ČETVORO DILERA IZ POŽAREVCA: Policija u stanu u Beogradu pronašla 250 paketića droge

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv četvoro Požarevljana, okrivljenih za preprodaju marihuane na teritoriji Beograda.

Foto: MUP

Optuženi su J. S. (22), A.O. (21), K.K. (21) i S.J. (49) svi iz Požarevca, sa neprijavljenim boravištem u Beogradu, izuzev K. K. koja je imala prijavljeno boravište u glavnom gradu. Njima se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina.

Optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.

Na predlog tužilaštva Viši sud je prema svo četvoro okrivljenih produžio pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Optuženi su uhapšeni 14. marta u Beogradu, kada je policija u iznajmljenom stanu na Zvezdari pronašla 250 pvc paketića sa opojnom drogom kanabis ukupne težine 200 grama.

Sumnja se da su J.S, A.O, i K.K. i S.J. od decembra 2021. godine do 14. marta ove godine na različitim lokacijma u Beogradu prodavali marihuanu.

Po prethodnom dogovoru u stanu na Zvezdari, gde je neprijavljeno boravila S.J, oni su držali veliku količinu droge, koju su u tom stanu pakovali za dalju prodaju.

K.K. je sa konzumentima, kako se sumnja, dogovarala prodaju marihuane, a preko aplikacije “Surespot” davala uputstva A.O.i J.S. kada i koje količine droge treba da preuzmu od S.J. i lokacije na koje treba da ih isporuče kupcima.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker