BOSANAC PROTIV GVOZDIĆA: Pravni proces ili politički obračun petrovačkih naprednjaka sa Vlajićem?

U četvrtak je u Petrovcu na Mlavi održano prvo ročište između Nebojše Vlajića zvani Bosanac i Borisa Gvozdića, povodom incidenta koji se dogodio na slavi sv. Save u Velikom Laolu.

Foto: TPKNEWS

Kako “TPKNEWS” saznaje, 15 prosvetara svedočilo je u korist Vlajića, dok je u odbranu Gvozdića stala samo direktorka Muzeja.

Podsetimo se, Gvozdić je optužio Vlajića da ga je verbalno i fizički napao na proslavi Svetog Save u Velikom Laolu. O tom incidentu je odmah bila obaveštena i policija, koja je na osnovu Gvozdićeve prijave intervenisala i privela Nebojšu Vlajića.

Međutim, prosvetari koji su bili prisutni kada se nemili incident dogodio, kako saznajemo, na saslušanju izneli drugu verziju spornog događaja, od zvanične verzije na osnovu Gvozdićeve prijave.

Inače, Nebojša Vlajić je član SNS-a koji je svojom kampanjom i angažovanjem doprineo pobedi petrovačkih naprednjaka, koga su prošle godine zbog teških optužbi protiv predsednika opštine Petrovca na Mlavi Duška Nedinića na društvenim mrežama, bez znanja glavnog odbora SNS-a pokušali da izbace iz stranke. Vlajić je prvi naprednjak u Petrovcu na Mlavi koji se usprotivio neregularnim radnjama petrovačkih SNS moćnika i javno ih prozvao.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker