DRAMA U BEČU: Pucnjava ispred kluba, Milan Stanković ranjen?!

Pop pevač Milan Stanković nastupio je proteklog vikenda u jednom klubu u Beču, u kojem je te večeri navodno došlo do vatrenog obračuna.

Kako su preneli austrijski mediji, oko pet časova ujutru, 30-godišnji muškarac iz Rumunije sukobio se sa dva Srbina i jednim Crnogorcem, starosti između 25 i 42 godine, te da je sukob eskalirao i da je došlo do pucnjave ispred kluba u kojem je nastupao naš pevač.

U prvim izveštajima, tamošnje novine navele su da je tom prilikom Milan ranjen u nogu, da je prevezen u bolnicu i da nije u životnoj opasnosti, te da su glavni akteri incidenta uhapšeni.

Ipak, Stanković je demantovao navode da je ranjen.

“I ja sam, kao i vi, iz medija saznao šta se dogodilo. Ja sam završio nastup oko pola četiri posle ponoći, posle čega sam otišao u hotel, a sutradan su me odvezli na aerodrom, tako da ništa nisam znao dok nisam došao u Beograd. Kako sam naknadno obavešten, do incidenta između meni nepoznatih mladića došlo je neko vreme nakon mog nastupa, pa je intervenisala policija. Zaista sam zatečen, jer je sve bilo u redu i bila je sjajna atmosfera. Ja sam dobro, jer kao što rekoh, ništa od toga nisam video”, rekao je Milan.

TPKNEWS/Blic/Lj.Tozev

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker