PAO ZBOG 66 EVRA: Uhapšen Srbin zbog teške krađe u Trstu!

Šezdesetdvogodišnji državljanin Srbije uhapšen je u nedelju ujutru 15. oktobra u Trstu, zbog sumnje da je počinio teške krađe.

Radnici obezbeđenja tržnog centra Briko kod Muđe, u nedelju ujutru 15. oktobra spazili su Srbina da je sa rafova uzeo tri burgije i sedam gumenih podloga za cipele (vrednosti 46 evra) i sakrije ih u ranac, da bi se nakon toga odmah uputio ka izlazu.

Radnici obezbeđenja krenuli su za njim, i čim je Srbin prošao kase na kojima nije platio robu koju je prethodno stavio u ranac, radnici obezbeđenja su ga blokirali i zatražili od njega da im pokaže račun za robu koju ima kod sebe u rancu. U međuvremenu obezbeđenje je alarmiralo policiju.

Policija koja je došla na lice mesta, na osnovu dokumenata koje je imao kod sebe, indentifikovala je šezdesetdvogodišnjeg Srbina koji živi u Vićenci, ali ima prebivalište u Trstu.

Prilikom pretresa, plicija je pored robe koja je ukradena u tržnom centru Briko, kod Srbina našla i jednu žensku tašnu sa još uvek izlepljenom cenom na njoj (19,99 evra) koja je ukradena u obližnjem butiku Bata.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker