Petrovački opštinari svečano otvorili novopostavljeni stub na trafo stanici u Krviju

U sredu 09. oktobra 2019. godine u naselju Krvije, opština Petrovac na Mlavi, u rad je puštena novoizgrađena trafostanica snage 160 KV/A.

Al je visok/Foto: Facebook

Događaju je pored predsednika opštine Petrovac na Mlavi Duška Nedinića sa svojim saradnicima, prisustvovao i Dejan Savić, koordinator za distributivno područje „Kragujevac“ EPS distribucije koji je ovom prilikom izjavio da je izuzetno zadovoljan saradnjom sa lokalnom samoupravom Petrovac na Mlavi i pohvalio brzu i profesionalnu izradu projekata, izdavanje svih potrebnih dozvola i saradnju sa Mesnim zajednicama.

Elektroenergetsko snabdevanje na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi u poslednje 3 godine umnogome je poboljšano, kroz veliko angažovanje lokalne samouprave i izuzetnom saradnjom sa Elektroprivredom Srbije.

Foto: Facebook

Vrednost investicije iznosi blizu 4.5 miliona dinara, gde je lokalna samouprava učestvovala kroz izradu projekta i izdavanja svih potrebnih dozvola, a Elektroprivreda Srbije kao izvođač radova i postavljanje pomenute trafostanice.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Sram vas bilo opštinari. Kažete da je celih 38000 evra je koštala ova bandera. Sram vas bilo i vas iz Elektroprivrede Srbije. Nadam se da će jednog dana svima vama ovaj narod da sudi za sve vaše pljačke. Sram vas bilo sve.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker