ČOBAN OPET OŠIŠAO OVCE: “Do 2023. sva sela u opštini Veliko Gradište će biti priključena na vodovod”

Opština Veliko Gradište je gigant po pitanju turizma kako navodi predsednik ove opštine Dragan Milić i njegovi saradnici.

Foto: Ilustracija/Screenshot

Skoro tri decenije kako je na čelu opština Veliko Gradište Dragan Milić, iz godine u godinu se hvali turizmom u ovoj podunavskoj opštini i velikim prilivom novca od njega.

Međutim, šta od toga imaju stanovnici ove opštine, kratko rečeno, ništa korisno.

Prošle godine uoči lokalnih izbora dali su obećanje da će do 2023-će sva sela biti priključena na vodovod, međutim, nisu se makli dalje od početka, još jedna laž u nizu laži na koju su stanovnici ove opštine verovatno navikli.

Kako to obično biva u praksi, sada se, nakon izbora, taj isti vodovod i ne pominje više, verovatno se čekaju neki sledeći izbori jer narod lako i brzo zaboravlja a na predizborna obećanje raduju se kao deca kad ugledaju deda Mraza.

Dok lokalno stanovništvo jedva krpi kraj sa krajem sakupljaju kišnicu i kupuje flaširanu vidu ili se snalaze tako što vodu donose sa udaljenih izvora po kiši, vetru i snegu, lokalni gradištanski moćnici uživaju u blagodetima koje su im dali baš ti meštani svojim glasom na izborima.

Kako bi narod rekao – “Još jednom je Čoban ošišao svoje ovce”, i opet će sledeći put zazvoniti na njihova vrata i nagovoriti ih da opet dobije glas.

V. Đ.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker