ŽAGUBICA: Napreduju radovi na atarskim putevima u Suvom Dolu

Prioritet u radu lokalnog rukovodstva žagubičke opštine jeste svakako i izgradnja, popravka i rekonstrukcija brdskih i atarskih puteva po svim naseljima, kako bi se meštanima stvorili što bolji uslovi za odlazak do imanja, salaša i vikendica.

Jedna od deonica gde su trenutno aktuelni radovi jeste i atar naselja Suvi Do, konkretno na potesu prema „Šiljatoj“ kako meštani nazivaju ovaj deo naselja. U pitanju je atarski put koji je veoma bitan za gotovo sve žitelje sela, jer većina njih tuda prolazi do svojih parcela.

Po izjavama meštana na ovoj deonici nisu izvođeni radovi preko 50 godina unazad i stoga veliku zahvalnost duguju pre svega lokalnom rukovodstvu, što su imali razumevanja za njihove potrebe.

Građevinska sezona 2018. godine započeta je urbano i na svim poljima, tako da građani opštine Žagubica mogu očekivati radove po svim selima, pa čak i tamo gde se najmanje nadaju, jer se lokalna samouprava trudi da stvori infrastrukturu za pre svega efikasniju agrarnu proizvodnju a i kvalitetniji život poljoprivrednika.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker