IŽIVLJAVANJE TRAJALO TRI DANA: Belivukov konobar silovao mladića iz Požarevca štapom i kuglama za bilijar

Aleksa Šejić (21) iz Vladičinog Hana, koji je uhapšen krajem februara zbog sumnje da je kao član kriminalne grupe Veljka Belivuka i koji je trgovao drogom na stadionu Partizana, posle sprovedene istrage osumnjičen je i za silovanje I. S. iz Požarevca.

Screenshot

Prema nezvaničnim informacijama, navijač Partizana iz Požarevca zlostavljan je jer su pripadnici kriminalne grupe sumnjali da ih prati i snima. Brutalno mučenje mladića, koji je takođe bio vatreni navijač Partizana, navodno je trajalo tri dana, a osim batina, preživeo je i jezivo silovanje štapom i kuglama za bilijar, koje su mu gurali u analni otvor.

– Šejić, koji je uhapšen posle ostalih članova Belivukovog klana, pritvoren je nešto kasnije. Najpre mu se stavljala na teret trgovina drogom za grupu. Na saslušanju u policiji je priznao da je u bunkeru na stadionu Partizana razmeravao i miksovao drogu koju je nabavljao uhapšeni Milovan Tadić Miksa, ali silovanje nije pominjao. Međutim, daljom istragom se došlo do novih dokaza, pa je Šejić, inače konobar iz kafića koji su samo Belivukovi navijači koristili, osumnjičen i za silovanje jednog navijača – otkrio je izvor.

Optužnicom, kako se navodi, Šejiću se stavlja na teret da je upravo u restoranu, takozvanom Veljinom bunkeru, tri dana, od 8. do 10. avgusta prošle godine, u prostorijama ispod tribine sa osumnjičenima Mijatom Simeunovićem i Milošem Selakom Lukićem tukao mladića, a potom ga i silovao.

– Kako se sumnja, oštećenog su zatekli ispred restorana s telefonom i na silu ga uvukli u prostorije koje su koristili kao kafić na stadionu. Zahtevali su da im kaže ko ga je poslao, optužujući ga da je cinkaroš i da ih je pratio i snimao za pripadnike navijačke grupe Alkatraz. O tome su obavestili Belivuka i Miljkovića, koji su izdali naređenje da ga muče – navodi izvor.

Navodno, držali su ga vezanog i naizmenično tukli drvenom motkom, koja se polomila od siline udaraca.

– Šejić ga je potom, kako se sumnja, seksualno zlostavljao, dok su ostali to posmatrali – navodi naš sagovornik.

Inače, u takozvani bunker ispod stadiona Partizana smeli su da ulaze samo pripadnici kriminalne grupe. Tajne prostorije policija je pronašla odmah posle hapšenja 4. februara, a detaljnom pretresu, podsetimo, sa lisicama na rukama prisustvovao je i Belivuk.

– Osim droge i oružja, u restoranu su odmah otkriveni i tragovi krvi, a na veštačenje je poslat čak i bris uzet iz frižidera. Istražiteljima je odmah bilo jasno da je i restoran mesto zločina – otkriva izvor.

SILOVANI MLADIĆ POD PRATNJOM POLICIJE

I. S., koji je, kako se sumnja, brutalno zlostavljan, dobio je pratnju policije zbog straha posle onoga što mu se dogodilo. On je saslušan kao svedok i navodno je ispričao da su ga navijači poznavali jer je redovno išao na utakmice Partizana.

– Rekao je da nije iz Beograda i da je toga dana iz Požarevca u prestonicu došao turistički, najpre se prošetao Kalemegdanom, a onda otišao na stadion. Navodno, odmah su mu oduzeli telefon i pošto su u njemu pronašli poruke koje je razmenjivao sa pripadnikom Alkatraza, počelo je mučenje – kaže izvor.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker