ZAUSTAVLJENO 7 PIJANIH VOZAČA U BRANIČEVSKOM OKRUGU! Jedan mortus pijan i bez vozačke, „opel astrom” zakucao se u “fijata”

Saobraćajna policija je tokom vikenda, na teritoriji Braničevskog okruga, zadržala sedmoricu muškaraca koji su automobilima, traktorom i biciklom upravljali pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu.

Foto: M.I.

U Velikom Gradištu kod vozača (24) automobila „BMW”, koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, policija je pronašla manju količinu materije za koju se sumnja da je marihuana pa će protiv njega, po nalogu OJT u ovom mestu, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Vozač (44) „opel astre” koji je automobilom upravljao sa 1,25 promila alkohola u organizmu i bez položenog vozačkog ispita, sumnjiči se da je u okolini Malog Crnića udario u „fijat” kojim je upravljao muškarac (51), a u ovoj nezgodi niko nije povređen.

Saobraćajna policija u Žagubici, Požarevcu i okolini tog grada isključila je iz saobraćaja trojicu muškaraca koji su automobilima „zastava”, „mercedes” i „BMW” upravljali sa 2,34, 2,06 i 1,81 promila alkohola u organizmu.

U okolini Žabara i Petrovcu na Mlavi, patrole su zaustavile dvojicu muškaraca koji su upravljali biciklom i traktorom sa 1,64 i 1,37 promila alkohola.

Protiv svih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave, naveli su iz PU Požarevac.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Može li policija kazniti pijanu osobu, ako pešice ide iz kafane kući? Pitam najozbiljnije. Jeste da se kreće trotoarom, ali ponekad mora preći ulicu, tako da je i pešak učesnik u saobraćaju.

    1. kako da ga kazne, kad im slepcims, svaki put plati piće pre nego iz kafane pođe kući…a oni, slabi na čast…ne mogu da odbiju čoveka, da državu osramote

      sve im malo…

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker