Međunarodni Dan izazova u Velikom Gradištu!

Međunarodni Dan izazova se organizuje svake godine, poslednje srede u mesecu maju sa ciljem da se izazove sto veći broj građana svih uzrasta na sportsku aktivnost.

Asocijacija sportskih saveza Srbije već 22 godine organizuje ovu manifestaciju u kojoj svake godine učestvuje više od milion ljudi koji vežbaju, a Sportski savez opštine Veliko Gradište se ove godine prvi put prijavio za takmičenje.

Ovim povodom, ko imata volju i želju za zdravim životom, u sredu 31. maja, pridružite se Međunarodnom danu izazova 2017 koji se ove godine održava pod sloganom “Vratite svoje ulice! Vratite svoju budućnost!“.

I svojim učešćem podržite Veliko Gradište koje opravdano nosi epitet “sportske opštine“ tako što ćete se pridružiti na pomoćnom terenu FK VGSK (pored sportske hale), u 10 časova, kako bi svi zajedno, uz pomoć trenera, vežbali samo 15 minuta.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na teren, 15-minutne vežbe na otvorenom tog dana zabeležite kamerom, a snimak i par fotografija pošaljite do 20 sati na mejl Sportskog saveza opštine Veliko Gradište sportskisavezvg@gmail.com.

Opština Veliko Gradište će dobiti protivnika – drugu opštinu sa teritorije Srbije i zato je važno da bude što više ljudi!

TPKNEWS/SOVG

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker