SUPERĆELIJSKA OLUJA PROTUTNJALA POŽAREVCOM: Sportska balon-hala završila na okolnim kućama, drveće padalo na vozila (FOTO/VIDEO)

Srbiju je u petak popodne i uveče pogodila stravična superćelijska oluja koja je došla iz Italije preko Slovenije i Hrvatske.

Foto: Štab za vanredne situacije

Snažno olujno nevreme praćeno grmljavinom kišom i vetrom zahvatilo je u petak oko 21:45 časova Požarevac i okolinu koje je izazvalo velike štete na javnoj i privatnoj imovini.

Usled snažnih udara vetra polomljene su grane drveća i stabla u pojedinim ulicama, oštećeni automobili, a sportska balon-hala kod Sportskog centra završila je na okolnim kućama, zbog čega su na terenu intervenisale Vatrogasne jedinice.

Na jedan automobil koji je bio parkiran u ulici, pao je deo velikog stabla i oštetio ga. Na nekoliko lokacija u gradu grane i drveće pali su po putu i paralisali saobraćaj, a par vozila je usled toga i oštećeno.

U pojedinim delovima grada došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom, zbog kidanja kablova usled snažnih udara vetra.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker