UŽAS U SMEDEREVU: Lopatom brutalno pretukli čoveka pa ga opljačkali

Razbojnicima S.N. (26) i D.N. (27) nakon hapšenja određen im je pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja sumnje da su metalnom lopatom brutalno pretukli čoveka i opljačkali ga.

Foto: Pixabay

Pritvor je razbojnicima određen na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u saizvršilaštvu, a zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećenog i svedoke.

– Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 08. decembra ove godine oko 4 časa ujutru u Bavaništu najpre oštećenog sačekali ispred njegove porodične kuće, nanevši mu tom prilikom udarac metalnom lopatom u predelu glave, od kojeg udarca je oštećeni pao na zemlju, nakon čega je zadobio još jedan udarac lopatom u predelu ruku kao i udarac nogom u predelu lica – saopštilo je tužilaštvo.

Iz tužilaštva još navode da su nakon što se oštećeni pridigao i stigao do svoje kuće na kojoj su ulazna vrata već bila razvaljena, osumnjičeni su ga sustigli i uz pretnju da će ga prebiti od njega oduzeli novac u iznosu od 11.000 dinara i mobilni telefon, dok su ranije u toku večeri iz kuće oštećenog protivpravno prisvojili jedan motorni trimer, bicikl i akumulator.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker