VUČKO ZAPRETIO SVOJIMA: Sve ispod 60 odsto podrške smatraću neuspehom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će biti nezadovoljan i veoma ljut na sebe ako na izborima bude osvojio manje od 60 odsto glasova podrške u prvom krugu.

Foto: Tanjug

„Sve ispod 60 posto je neuspeh. Bio bih veoma tužan i veoma nezadovoljan i ljut zbog svakog glasa ispod 60 posto, i ja to ne bih mogao da sakrijem. Čestitao bih protivnicima, i iako bih bio jedini koji je dva puta pobedio u prvom krugu, i bio najduže na vlasti posle Pašića, bih bio tužan i ljut“, rekao je Vučić.

Vučić takođe ne veruje u istraživanja koja prognoziraju razliku od 20 ili 30 posto između vlasti i opozicije, već veruje da je razlika mnogo veća.

Odlazeći predsednik Srbije kaže da će opozicija imati kontrolore i članove biračkih odbora naročito u Beogradu koji, kako je ocenio „jedino i interesuje opoziciju“.

„Obećao sam im da nas neće pobediti, da ću ja sam otići sa vlasti, ali neće oni pobediti i to sam im rekao mnogo puta, ali neće da slušaju već uživaju u sopstvenim mitovima i lažima“, rekao je odlazeći predsednik Srbije.

Vučić smatra da izlaznost neće biti problem i da će građani iskoristiti svoje pravo na izborima.

(Tpknews.com/Beta)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker