EPILOG SAOBRAĆAJKE KOD POŽAREVCA: Preminula i supruga vozača Punta

Bilans žrtava teške saobraćajne nesreće koja se dogodila prošlog ponedeljka na obilaznici puta Beograd-Veliko Gradište, kod skretanja za Požarevac, popeo se na tri.

Foto: Screenshot youtube

U noći između četvrtka i petka u beogradskom Urgentnom centru preminula Žaklina Mihajlović(44) supruga vozača „Fiata Punta“, koji je i skrivio nesreću, Mlađana Mihajlovića.

Iako su lekari, prvo u Požarevcu, a onda i Beogradu uložili maksimalne napora da Žaklini spasu život, to se nije urodilo plodom. Povrede su bile isuviše teške, jer je povređenoj putnici u Puntu, usled siline udara pukla slezina, koja je odmah hiruški odstranjena, a imale je i brojne unutrašnje povrede i krvarenja, tako da je posle nekoliko dana borbe za njen život, ona preminula.

Ona je u subotu na Mesnom groblju u Ćirikovcu sahranjena pored svog supruga, koji je dva dana ranije pokopan u porodičnoj grobnici.

Inače, policija je uspela da posle nekoliko dana identifikuje drugu žrtvu teškog udesa koji se prošlog  ponedeljka dogodio na putu Veliko Gradište-Požarevac. Reč je o Vojčetu Stojiloviću (54) iz Kostolca, koji se nalazio na mestu suvozača u putničkom autu “fiat punto”, koji je vozio drugi poginuli – Mlađan Mihajlović (48) iz Ćirikovca. Mihajlović je iz nepoznatog razloga naglo skrenuo u levu stranu i direktno se sudario s a”fijat mareom”, kojim je upravljao Miloš Vasić (29) iz Selevca kod Smederevske Palanke. Miloš je prošao samo sa lakšim povredama, a teške povrede zadobila je i supruga pokojnog Mlađana, Žaklina (44), koja je sedela na zadnjem sedištu i koja je nakon nekoliko dana posle nesreće preminula.

Ovaj slučaj je zatvoren i neće biti sudskog postupka, jer je odgovorni za ovu tešku saobraćajnu nesreću preminuo.

TPKNEWS / M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker