NOVO RUKOVODSTVO: Slavica Bulutić, nova predsednica Opštine Kučevo

Slavica Bulutić (45), master ekonomista za računovodstvo i reviziju, nova predsednica Opštine Kučevo, izabrana većinom odborničkih glasova na poslednjoj, vanrednoj sednici SO Kučevo.

Slavica Bulutić, predsednica Opštine Kučevo

Za zamenicu predsednice izabrana je Mica Lukić Radenković.

Izabrani su i novi članovi Opštinskog veća: Miloš Petrović, Ljubiša Vojić, Zoran Kuzmanović, Slaviša Marijoković, Davor Stanojević, Goran Pejić i Sanja Vukojević.

U svom inaguracionom govoru Slavici Bulutić je istakla da će sve svoje napore uložiti u to da Kučevo postane bolje mesto za život, na poboljšanje demografske slike opštine, kao i na to da mladi prestanu odlaziti iz opštine a da se oni koji su otišli vrate.

Vanredna sednica Skupštine opštine održana je početkom decembra prošle godine neposredno nakon redovne sednice, na kojoj je dosadašnji predsednik Opštine, Novica Janošević, podneo ostavku, zbog prelaska na funkciju predsednika Nacionalnog saveta Vlaha.

Inače, na redovnoj sednici lokalnog parlamenta, pored ostalog, usvojena je odluka o rebalansu budžeta za 2018. godinu, usvojeni izveštaji o realizaciji budžeta za 6 i 9 meseci, a usvojena je i Odluka o budžetu Opštine Kučevo za 2019. godinu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker