JAGODINAC, IND MENADŽMENT PREKO PUNE LINIJE! Požarevac, kao da nema kvalitetne kadrove u MUP-u?!

Požarevac, kao da nema kvalitetne kadrove u MUP- u, pa nam dolaze na važnim pozicijama napredni kadrovi sa strane koji imaju egzotične fakultete.

Major Stojan Makić/Foto: Screenshot/YouTube

Jedan od primera je major Stojan Makić, načelnik odeljenja za vanredne situacije u Požarevcu. Završio je fakultet, kako mu piše na fejsbuk stranici IND MENADŽMENT. Rodom je iz Gnjilana, a živi u Jagodini.

Inače, njegov zet je kontroverzni general policije Simić. Makić, koristi službeni auto dačiju daster kao da je njegovo privatno vozilo, a najviše ga koristi kad ide na pecanje, jer je načelnik iz Jagodine strastveni ribolovac, kako kažu, navodno najviše voli da ide na pecanje u radno vreme. Od prevelikog posla i ribolova, Jagodinac, ne vodi računa koliko ima goriva u rezervoaru, pa je tako, navodno ostajao bez goriva na relaciji Jagodina – Požarevac, i morale su kolege da mu odnesu malo goriva da bi mogao da dođe do najbliže pumpe. Major Makić načelnik iz Jagodine, u proseku za mesec dana potroši 500 evra za gorivo, takođe, potrošnja zavisi od sezone ribolova.

Požarevljani, neka vam ljudi sa strane u institucijama vode kolo! A ne može svako da bude zet generalu Simiću, i da ima fakultet IND MENADŽMENT.

Ovim odeljenjem za vanredne situacije vlada trio, načelnik iz Jagodine, Stojan Makić – IND MENADŽMENT, komandant bataljona za koga govore da navodno ne zaslužuje ovo mesto zbog njegovih „sposobnosti“. I jedan fini komandir čete za koga svi pitaju iz kolektiva. Da li je istina da je bio predmet disciplinske komisije i da li je zloupotrebio službeni položaj?

Ovaj trio odlučuje o svemu, ako se neko ističe u poslu odmah ga sklanjaju na stranu. Osvetoljubivi su prema kolegama, a znaju i da nekada pljuju po pojedincima kada osete nečije napredovanje. Trio se drži čvrsto kao da su jedan i u ribolovu i na poslu

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Isti ti Srbi sa Kosova su rukovodili i na Kosovu pa su ih Albanci najurili kod nas. Ovde opet vladaju, još će nas da pošalju na Kosovo da branimo njihove od Albanaca. Dođoši su nas okupirali i zato se moramo osloboditi od tih nacionalista i nemoralnih ljudi. Svaka čast pojedincima ali najveći broj su veliko zlo za Srbiju.

    1. Svaka vam je na mestu, apsolutna podrška, jedino da malo pridodamo i srbende iz bosne, ista je to napredna-nacionalistička bagretina.

  2. Sami smo svojim ćutanjem i zavlače hem u mišije rupe dozvolili da nas kojekakvi dodjoši kriminalnog karaktera zahapu i pljačkaju. Dok se mi sami ne otrgnemo apatiju i ne pogledamo ni sam Gospod nam ne može pomoći.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker