SPREMA SE VELIKA KRAĐA? Vlast omogućila građanima da upišu ili promene svoje podatke u biračkom spisku

Putem portala eUprava, svi građani mogu besplatno da promene svoje podatake u biračkom spisku, što znači da u vrlo kratkom roku vlast može da prebaci stotine hiljada građana u Beograd i tako spreči siguran poraz.

Foto: Shutterstock

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave podsetilo je da je, u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu u cilju dodatnog unapređenja Jedinstvenog biračkog spiska uspostavilo novu uslugu na Portalu eUprava – Zahtev za upis ili promenu podataka u Jedinstvenom biračkom spisku.

Usluga građanima omogućava da posredstvom portala eUprava izvrše uvid u podatke koji se o njima vode u biračkom spisku, podnesu zahtev za njihov upis ili promenu, kao i da im odgovarajuće rešenje u obliku elektronskog dokumenta bude dostavljeno u njihovo eSanduče.

Kompletan proces promene ili upisa podataka u Jedinstveni birački spisak je potpuno olakšan i besplatan, što će znatno ubrazati proces prebacivanja glasača.

SRAMOTAN POTEZ SNS-a

Ucenjeni građani će morati na ovaj način masovno da se prebacuju da glasaju u Begoradu, a SNS će im za uzvrat obezbediti prevoz i sendvič.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker