DETALJI SAMOUBISTVA SAŠE ILIĆA: Prvo pucao sebi u grudi, pa preživeo! Nakon toga se bacio sa zgrade Požarevačke bolnice

Saša Ilić (43) iz Brežana, sela u blizini Požarevca, minule nedelje izvršio je samoubistvo skokom sa drugog sprata bolničke zgrade Opšte bolnice u Požarevcu, gde se nakon prvog pokušaja samoubistva, nalazio na lečenju.

Nesretni čovek nedelju dana pre nego što je oduzeo sebi život, u rodnom selu pokušao je da se ubije pucajući sebi u grudi iz pištolja za ubijanje svinja. Tom prilikom zadobio je teške telesne povrede opasne po život, ali su lekari opšte bolnice u Požarevcu uspeli da ga reanimiriju i spasu mu, u tom trenutku, život, rekao nam je naš izvor iz bolnice.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećni čovek se ubio jer je od lekara saznao da postoji mogućnost da će zbog bolesti ostati nepokretan.

Saša je dugo imao zdravstvenih problema, a kada su mu lekari rekli da će zbog problema s kičmom najverovatnije ostati nepokretan, on je tada zbog toga pao u depresiju.

Kako je tokom istrage utvrđeno, Ilić kada se oporavio i stao na noge, u noći između 19. i 20. oktobra iskrao s odeljenja hirurgije, otišao na drugi sprat, otvorio prozor i skočio. Pri padu je zadobio povrede lobanje i prelom desne ruke.

Lekari su pokušali da ga reanimiraju, međutim, u tome nisu uspeli. Inače, Iliću su roditelji ranije preminuli, a imao je suprugu i sestru.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker