MISTERIJA NESTANKA SINA UBIJENOG STEVANA IZ VLAŠKOG DOLA: Marko se sumnjiči da je sa majkom i sestrom ubio i iskasapio oca

Ubistvo Stevana Andrejića (56) šokiralo je javnost u Srbiji, a kako se sumnja, njega su ubili bivša žena Ljiljana J. (56), ćerka Anita A. (31) i sin Marko J. (30).

Foto: G. S./Privatna arhiva

Ovaj monstruozni zločin se dogodio u porodičnoj kući u Vlaškom Dolu kod Žabara, a dok su lisice na ruke stavljene majki i ćerki, za Markom J. se već danima traga. Sumnja se da se on krije u Austriji. Ubijeni muškarac je nakon zločina iskasapljen, a njegovo telo pronađeno je u šumarku kod Kučeva. Ubrzo je otkriveno da su zbog zločina uhapšeni njegova bivša supruga i dvoje dece.

Rođak ubijenog Stevana, koji je razotkrio celo ubistvo, ispričao je da za sada nema novih informacija u vezi sa slučajem.

– Još uvek me nije zvao niko iz policije, tako da nema novih informacija. Troškove oko Stevanove sahrane preuzeli smo na sebe njegova prijateljica iz susednog mesta, koja je poznavala porodicu još u inostranstvu i ja. Njegovo telo još uvek nije doneto, trenutno je kod forenzičara i čekaju se dalje analize – , objasnio je rođak.

Dok se majka i ćerka nalaze iza rešetaka, policija danima traga za sinom ubijenom muškarca. Za njim je raspisana poternica, a sumnja se da se nalazi u Austriji. Ono što takođe još uvek nije poznato jeste koja je tačno bila uloga Marka J. u zločinu.

Stanovnici ovog malog mesta u okolini Žabara ispričali su da su u strepnji od momenta kada je nestao sin ubijenog Stevana, jer niko ne zna gde se nalazi, a kako kažu moraju da vode računa kada izlaze i gde izlaze, jer može biti i negde u blizini.

Kako je ranije ispričao rođak, cela situacija mu je postala sumnjiva kada je Stevan, navodno, otišao u Austriju hitno, ali se nije javljao na telefon satima.

– Bio je dogovor da mu pokosim dvorište, međutim kada sam došao kod njih kući video sam njegov automobil i ćerku kako briše gepek i sređuje automobil koji nikome nije davao. Znao sam da nešto nije u redu kada je cela porodica otišla iznenada u Austriju i to ubrzo nakon njegovog nestanka – , ispričao je rođak.

On je rekao da je tada prijavio policiji da se nešto čudno dešava i da se na kraju ispostavila jeziva istina, da je Stevan upucan na spavanju, isečen na komade i bačen u šumu.

– Njih troje su otišli u Austriju, a samo su se njegova žena i ćerka vratile i odmah su uhapšene kada su stigle. Policija je bila celu noć i pretresala kuću. Njih troje su čak spalili krevet na kom je on spavao, ostala je samo jedna drvena daska od njega, čak su i žice sklonili da bi uklonili tragove – , rekao je tada rođak.

Prema natipsima u pojedinim medijima, navodno je raspisana Interpolova poternica za Markom A. iz Vlaškog Dola, ali za ovu informaciju nema potvrde jer se Ministarstvo pravde ne javlja na pozive, a nije ni odgovorilo na mejl.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Ne bi Marko to uradio, jer je bio pripadnik tumanske sekte kao i majka što mu je. Redovno je odlazio na te njihove seanse ili “hodočašća” kod “oca Mite”, kako je zvao popa Dimitrija njihovog vođu. Mislim da bi ga najpre trebali potražiti tamo.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker