U SUSRET PRAZNICIMA: Počela nagradna akcija novogodišnje dekoracije!

Počela je i akcija novogodišnje dekoracije kojom se motivišu građani opštine Veliko Gradište da u prazničnom duhu dekorišu svoja dvorišta i balkone kao i izloge svojih radnji.

Turistička organizacija poziva sve građane opštine Veliko Gradište da uz malo mašte i dobrog raspoloženja dekorišu svoj dom na originalan način i prijave se na telefon 012/663-179, na mail adresu turistickagradiste@yahoo.com ili preko facebook stranice Turistička organizacija Veliko Gradište, najkasnije do 28. decembra.

Proglašenje najmaštovitijih i najuspešnijih u novogodišnjem dekorisanju održaće se 13. januara 2018.godine na Žitnom trgu u sklopu proslave Pravoslavne Nove Godine.

Svetlucave zvezdice, jarke boje, Deda Mraz, irvasi, pokloni i mnogi drugi simboli novogodišnjih praznika – sve je dozvoljeno.

U okviru Novogodišnjih i Božićnih praznika na trgu Mladena Miloradovića najmlađe sugrađane iznenadiće Deda Mraz, u crkvi Svetog Arhangela Gavrila u Velikom Gradištu, na Božić 7. januara biće lomljena velika česnica u kojoj će se nalaziti dukat a već tradicionalno 13. januara na Žitnom trgu organizovaće se Srpska Nova godina.
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close