U SUSRET PRAZNICIMA: Počela nagradna akcija novogodišnje dekoracije!

Počela je i akcija novogodišnje dekoracije kojom se motivišu građani opštine Veliko Gradište da u prazničnom duhu dekorišu svoja dvorišta i balkone kao i izloge svojih radnji.

Turistička organizacija poziva sve građane opštine Veliko Gradište da uz malo mašte i dobrog raspoloženja dekorišu svoj dom na originalan način i prijave se na telefon 012/663-179, na mail adresu turistickagradiste@yahoo.com ili preko facebook stranice Turistička organizacija Veliko Gradište, najkasnije do 28. decembra.

Proglašenje najmaštovitijih i najuspešnijih u novogodišnjem dekorisanju održaće se 13. januara 2018.godine na Žitnom trgu u sklopu proslave Pravoslavne Nove Godine.

Svetlucave zvezdice, jarke boje, Deda Mraz, irvasi, pokloni i mnogi drugi simboli novogodišnjih praznika – sve je dozvoljeno.

U okviru Novogodišnjih i Božićnih praznika na trgu Mladena Miloradovića najmlađe sugrađane iznenadiće Deda Mraz, u crkvi Svetog Arhangela Gavrila u Velikom Gradištu, na Božić 7. januara biće lomljena velika česnica u kojoj će se nalaziti dukat a već tradicionalno 13. januara na Žitnom trgu organizovaće se Srpska Nova godina.
Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close