DO OBARANJA SNS KARTELA: Požarevačke opozicione stranke i udruženja potpisale sporazum o saradnji

Požarevačke opozicione stranke i udruženja sa teritorije grada Požarevca, potpisale su u utorak sporazum o saradnji sa ciljem zajedničkog delovanja do obaranja SNS kartela.

Foto: TPKNEWS

Sporazum međusobnoj saradnji potpisali su GrO DS Požarevac, PSG/RIIS ISTOK Požarevac, “I mi se pitamo”-udruženje građana i GrO SSP Požarevac.

Sporazumom su utvrđeni sledeći ciljevi i principi zajedničkog delovanja do obaranja SNS kartela i nedemokratskog režima Aleksandra Vučića.

– Strane potpisnice Sporazuma su saglasne da neće imati nikakvu saradnju sa SNS-om, kao i sa političkim organizacijama koje javno ili tajno sarađuju sa SNS-om, a što podrazumeva da sa navedenim organizacijama neće sklapati nikakve predizborne ili postizborne koalicije ili sporazume.

Foto: TPKNEWS

– U slučaju održavanja izbora na kojima bi strane potpisnice Sporazuma učestvovale, iste će sarađivati na kontroli izbornog procesa i na sprečavanju izborne krađe.

– Strane potpisnice sporazumevaju se da ubuduće legalnim i demokratskim sredstvima zajednički deluju na obaranju nedemokratskog režima Aleksandra Vučića.

Potpisnici Sporazuma ovim putem upućuju poziv svima koji hoće da im se pridruže, i poručili su da je ovaj sporazum otvoren za sve organizacije koje su istinska opozicija aktuelnom režimu, a koje prihvate principe i ciljeve oko kojih su se potpisnici saglasili.

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker