GG “SOP” UBEDLJIVI FAVORITI U OPŠTINI PETROVAC: U nedelju prikupljanje potpisa u Stamnici, Zabrđu i Dobrnju!

Sudeći prema u početku neočekivanom ali sada već senzacionalnom predizbornom zaletu Grupe građana „SOP – Spasimo opštinu Petrovac“, političke promene su u Petrovcu na Mlavi izgleda neminovne.

Logo

Posle više od 400 potpisa u Velikom Laolu, preko 150 prikupljenih potpisa u selu Burovac i oko 100 potpisa u Rašancu protekle nedelje za samo nekoliko sati i stalnom odzivu građana u samom gradu Petrovcu, GG SOP u nedelju 24. maja nastavlja sa prikupljanjem potpisa za lokalne izbore zakazane za 21. jun.

Kako je izjavio Danijel Brejić iz Stamnice, predstavnik GG SOP u ovom selu, meštani će u nedelju od 9 do 15 časova u centru Stamnice imati priliku da svojim potpisom podrže promene u opštini Petrovac na Mlavi.

Brejić je još dodao da pored Stamničana, veliko interesovanje vlada i kod meštana susedne Melnice ali i Bistrice i Vitovnice. Očekujemo najmanje oko 200 potpisnika u nedelju, izjavio je Brejić.

Što se tiče sela Dobrnje i Zabrđe, i Dobrnjci i Zabrđani su spremni za potpise podrške listi GG SOP takođe u nedelju 24. maja od 9 do 15 časova.
Predstavnici pomenute grupe građana u Dobrnju i Zabrđu, dvojica mladih i nekompromitovanih ljudi, novih lica na političkoj sceni Petrovca na Mlavi, gotovo u glas su izneli da nema nikakve sumnje da će sledeći ponedeljak dočekati sa najmanje po još 100 potpisa u svakom od dva navedena sela i sela iz okoline čime će se GG SOP ozbiljno približiti broju od 1500 potrebnih potpisa za predaju pune izborne liste od 50 kandidata za odbornike u budućoj skupštini opštine Petrovac na Mlavi.

Neverovatnom uzletu Grupe građana „SOP – Spasimo opštinu Petrovac“ izgleda je najviše kumovalo to što su Petrovčani umorni od svih dosadašnjih vlasti i već poznatih političara na petrovačkoj političkoj sceni.

Retko ko je od bivših predstavnika vlasti u Petrovcu na Mlavi ispunio predizborna obećanja i uglavnom su svi radili ono što uopšte nisu obećavali, a nisu uradili ono što su obećavali.

Naprednjaci su pred prošle izbore obećavali investicije, industrijsku zonu, ulaganje dijaspore, radna mesta, veće podsticaje poljoprivredi itd. a Petrovac je dobio rekonstruisani most u centru grada za biblijskih 1 500 000 evra, rekonstruisane škole u selu Burovac za 1 000 000 evra i selu Kamenovo za 800 000 evra, gotovo ništa od rekonstruisanih vodotokova protiv poplava plaćenih iz budžeta preko 1 000 000 evra itd.

Imaju li Petrovčani predstavu o kolikom se novcu ovde radi? Da li se iko od predstavnika petrovačke opštinske vlasti ikada zapitao da li će nekada možda doći vreme da jedan iskusni i nezavisni veštak građevinske struke izađe na lice mesta i izvedene radove uporedi sa cenom i papirologijom koja je radove pratila? Očigledno je da nije niko. A trebalo bi. Izbori se bliže.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker