GG “SOP” UBEDLJIVI FAVORITI U OPŠTINI PETROVAC: U nedelju prikupljanje potpisa u Stamnici, Zabrđu i Dobrnju!

Sudeći prema u početku neočekivanom ali sada već senzacionalnom predizbornom zaletu Grupe građana „SOP – Spasimo opštinu Petrovac“, političke promene su u Petrovcu na Mlavi izgleda neminovne.

Logo

Posle više od 400 potpisa u Velikom Laolu, preko 150 prikupljenih potpisa u selu Burovac i oko 100 potpisa u Rašancu protekle nedelje za samo nekoliko sati i stalnom odzivu građana u samom gradu Petrovcu, GG SOP u nedelju 24. maja nastavlja sa prikupljanjem potpisa za lokalne izbore zakazane za 21. jun.

Kako je izjavio Danijel Brejić iz Stamnice, predstavnik GG SOP u ovom selu, meštani će u nedelju od 9 do 15 časova u centru Stamnice imati priliku da svojim potpisom podrže promene u opštini Petrovac na Mlavi.

Brejić je još dodao da pored Stamničana, veliko interesovanje vlada i kod meštana susedne Melnice ali i Bistrice i Vitovnice. Očekujemo najmanje oko 200 potpisnika u nedelju, izjavio je Brejić.

Što se tiče sela Dobrnje i Zabrđe, i Dobrnjci i Zabrđani su spremni za potpise podrške listi GG SOP takođe u nedelju 24. maja od 9 do 15 časova.
Predstavnici pomenute grupe građana u Dobrnju i Zabrđu, dvojica mladih i nekompromitovanih ljudi, novih lica na političkoj sceni Petrovca na Mlavi, gotovo u glas su izneli da nema nikakve sumnje da će sledeći ponedeljak dočekati sa najmanje po još 100 potpisa u svakom od dva navedena sela i sela iz okoline čime će se GG SOP ozbiljno približiti broju od 1500 potrebnih potpisa za predaju pune izborne liste od 50 kandidata za odbornike u budućoj skupštini opštine Petrovac na Mlavi.

Neverovatnom uzletu Grupe građana „SOP – Spasimo opštinu Petrovac“ izgleda je najviše kumovalo to što su Petrovčani umorni od svih dosadašnjih vlasti i već poznatih političara na petrovačkoj političkoj sceni.

Retko ko je od bivših predstavnika vlasti u Petrovcu na Mlavi ispunio predizborna obećanja i uglavnom su svi radili ono što uopšte nisu obećavali, a nisu uradili ono što su obećavali.

Naprednjaci su pred prošle izbore obećavali investicije, industrijsku zonu, ulaganje dijaspore, radna mesta, veće podsticaje poljoprivredi itd. a Petrovac je dobio rekonstruisani most u centru grada za biblijskih 1 500 000 evra, rekonstruisane škole u selu Burovac za 1 000 000 evra i selu Kamenovo za 800 000 evra, gotovo ništa od rekonstruisanih vodotokova protiv poplava plaćenih iz budžeta preko 1 000 000 evra itd.

Imaju li Petrovčani predstavu o kolikom se novcu ovde radi? Da li se iko od predstavnika petrovačke opštinske vlasti ikada zapitao da li će nekada možda doći vreme da jedan iskusni i nezavisni veštak građevinske struke izađe na lice mesta i izvedene radove uporedi sa cenom i papirologijom koja je radove pratila? Očigledno je da nije niko. A trebalo bi. Izbori se bliže.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close