GRADIŠTANSKA OPŠTINA POZIVA: Ako nećete na Vučićev miting, dođite na festival srpske rakijade na Srebrnom jezeru

Drugi Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja, u hotelu Srebrno jezero na istoimenoj turističkoj destinaciji u opštini Veliko Gradište.

Festival će u 17:00 časova, na terasi hotela, otvoriti predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić, dok je zatvaranje planirano za 23:00 časa.

Na festivalu će učestvovati 30 najboljih srpskih destilerija koje će gostima u luksuznom ambijentu ponuditi na degustaciju oko 200 premium rakija, odnosno rakija koje spadaju u sam vrh srpske rakijske ponude i rakija kojima se Srbija ponosi.

Tokom trajanja festivala, gosti festivala biće u prilici da posete i tri radionice na kojima će ih predavači upoznati sa mogućnostima uparivanja lokalne gastronomije Braničevskog kraja i plemenitih rakija, uparivanja premium kubanskih i nikaragvanskih cigara i plemenitih rakija, te kako da kreiraju trenutno najtraženije koktele sa plemenitim rakijama.

(Tpknews.com/SOVG)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Posto ce biti danas festival rakije na srebrnom jezeru, bice tu degustacije i da se pije dobra srpska rakija. Ali rakija koja je visokog kvaliteta i sto u narodu kazu jaka, treba sa sobom poneti i preciscenu nobelovu vodu da razblazi tu jakotu rakije.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker