DRAMA NA HORGOŠU: Mađarski policajci pretukli srpskog kamiondžiju jer su mislili da je migrant

Kmiondžiju iz Aranđelovca, Nikolu Stanića, u subotu oko 19:00 časova, mađarski policajci na graničnom prelazu Horgoš, pretukli su i stavili mu lisice jer su mislili da je migrant.

Nikola Stanić/Foto: Facebook

Sve se dogodilo u subotu 30. novembra oko 19:00 časova, kada se Nikola vratio nazad po carinske papire, koje je Mađarska carina zaboravila da mu vrati.

Prema rečima Nikole, nakon što je prošao Mađarsku carinu i ušao u Srbiju, primetio je da mu Mađari nisu vratili njegove carinske papire. Tada je Nikola peške krenuo nazad ka Mađarskoj carini da bi uzeo svoje papire. Na graničnoj kapiji pokazao je pasoš i prošao bez problema. Međutim, kada je ušao na carinu, za njim su ušla 4 policajaca, gde mu je jedan od četrorice policajaca udario šamar i oborio na pod. Nakon toga su još dva policajca zaskočila na Nikolu, pritiskajući ga kolenima, i stavili mu lisice.

Kada su Stanićeve kolege, koji su se nalazili na carini dok se cela drama odvijala, počeli da viču da Nikola nije migrant već šofer, tada su policajci izveli Nikolu napolje i tražili od njega da im pokaže pasoš.

Nakon što su Mađarski policajci legitimisali Nikolu, i shvatili da nije migrant, već šofer firme Radex Trans Trade doo iz Aranđelovca, skinuli mu lisice i pustili ga.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker