ZIMA STEGLA: Sneg i narednih dana u Braničevskom okrugu!

U Srbiji danas oblačno i hladno sa snegom, dok se obilnije padavine očekuju na jugu i na istoku. Već u toku jutra u severozaopadnim i zapadnim, a do kraja dana i u ostalim predelima očekuje se prestanak padavina i razvedravanje.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i jak. Minimalna temperatura od -4 do 0 stepena, maksimalna dnevna od -1 do 1 stepen.

U Braničevskom okrugu u nedelju u toku jutra oblačno sa snegom. Potom sledi prestanak padavina, a do kraja dana i razvedravanje. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura -1stepen, maksimalna dnevna 0 stepena.

U ponedeljak u utoku jutra suvo i veoma hladno, ponegde i sa maglom, a u većini predela očekuje se umeren do jak mraz. Tokom dana očekuje se naoblačenje sa snegom. U utorak oblačno sa snegom. Na krajnjem severu tokom ponedeljka i utorka biće uglavnom suvo. U sredu u većem delu Srbije biće suvo, hladno i tmurno, ponegde i sa maglom, dok se na jugu i zapadu očekuje provejavanje slabog snega. Maksimalna temperatura od ponedeljak do srede biće uglavnom od -2 do 2 stepena. U četvrtak nakon jutra sa mrazem i maglom, tokom dana malo toplije sa sunčanim intervalima, ali krajem dana i tokom noći novo naoblačenje.

U Braničevskom okrugu u ponedeljak u toku jutra hladno sa mrazem i maglom. Tokom dana suvo, ali krajem dana i tokom večeri sledi jače naoblačenje sa snegom. U utorak oblačno sa snegom. U sredu suvo, hladno i tmurno, uz mogućnost i zadržavanje magle tokom celog dana. U četvrtak povremeno i sunčani intervali, ali krajem dana naoblačenje. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od -1 do 1 stepen.

(W2U)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker