VUČIĆEV OČAJNIČKI POTEZ: Pred izbore pare iz budžeta i omladini ako na glasačkom listiću zaokruže listu sa njegovim imenom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, inače najaktivniji član SNS-a u predizobrnoj kampanji, dosetio se kako da proba da pridobije još koji glas. Verovatno je gledao istraživanja i shvatio da su mladi protiv SNS-a. Stoga se odlučio za jedan očajnički potez – da iz državnog budžeta prebaci novac svim lokalnim samoupravama da daju mladima pred izbore ne bi li uspeo da njihove roditelje i njih ubedi da 17. decembra na glasačkom listiću zaokruže listu sa njegovim imenom.

Foto: Screenshot

Naime, Vučić je u emisiji “Hit tvit” najavio novčanu pomoć studentima i srednjoškolcima.

– Razgovarali smo oko nekih dodatnih mera. Ljudi će biti obradovani. Prebacićemo u narednih 10 dana novac u iznosu od 10.000 dinara svakom srednjoškolcu u našoj zemlji – naveo je Vučić i dodao da će se novac iz državnog budžeta prebacivati svim lokalnim samoupravama koje će taj novac mladima preko majki, gde živi sa ocem preko oca, ili preko hraniteljske porodice ili posebnih centara isplatiti.

– Smatramo da je to vrlo važna mera pred praznike, da roditelji mogu svoju decu da obraduju poklonima – dodao je on.

Naravno, uslov da se dobije ovaj novac jeste da se 17. decembra na glasačkom listiću zaokruži lista sa njegovim imenom, u suprotnom, novac ostaje u kasi lokalne samouprave.

Vučić se u emisiji “Hit tvit” osvrnuo i na studentske kartice.

– Poštanska štedionica će prebaciti po 1.000 dinara studentima, a mi ćemo to nadoknaditi banci – kazao je on.

Aleksandar Vučić na sve načine pokušava da sačuva stranku čiji je član na vlasti, ali teško će to ići. Obmane, laži, pokušaj kupovine glasova kod nekih starijih građana možda i upali, ali kod mladih teško.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Zarad opstanka na vlasti prodao bi i sopstvenu decu. Ako vam srednjoškolci obraz vredi 10.000,00 slobodno glasajte za njega. Posle ćete zajedno sa roditeljima shvatiti šta ste izabrali ali će tada biti kasno. Postaćete Kinesko roblje zbog kredita koje nemilice uzima za kupovinu vaših glasova a koje narod neće imati odakle da vrati. Srećno vam sa ovim ludakom bilo.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker